Skip Navigation Links

Ellerinize sağlık!..

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İskenderun Rehberlik ve Araştırma Merkezi bünyesinde down sendromlu çocukların hazırladığı resim sergisi

Kültür Sanat   A+a-

 
   Ellerinize Sağlık!
 
   3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İskenderun Rehberlik ve Araştırma Merkezi bünyesinde down sendromlu çocukların hazırladığı resim sergisi yoğun ilgi gördü. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşen resim sergisine İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’da katıldı.
 
 
   Sergi 5 Aralık Tarihine Kadar Halka Açık
 
   Serginin açılış kurdelesini Kaymakam Özyiğit, Belediye Başkanı Civelek, Emniyet Müdürü Başar ve down sendromlu çocuklar kesti. Yoğun ilgi gösterilen sergi de down sendromlu çocukların eserleri oldukça beğeni topladı. Pastel boya çalışması ve kara kalem çalışmasının hakim olduğu sergi 5 Aralık tarihine kadar açık kalacak.
 
   Düzenlenen sergi ile ilgili kısa bir açıklama yapan İskenderun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Aygün Azkapu, etkinliği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlediklerini ifade edip eserlerin hepsinin down sendromlu çocuklara ait olduğunu söyledi.
 
 
 

 
Ellerinize sağlık!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet