Skip Navigation Links

A.Aziz Yazar Aday Adaylığını Geri Çekti!

Konu ile ilgili yazılı bir basın bildirisi yayımlayan A.Aziz Yazar ; “Arsuz Belediye Başkanlığı aday adaylığına daha önce başvurmuştum.

Politika   A+a-

 
   A.Aziz Yazar Aday Adaylığını Geri Çekti!
 
   Kısa Bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan CHP’li eski milletvekili A.Aziz Yazar, Genel Merkezin aldığı temayül kararının aday adaylık başvurusunu yeniden gözden geçirme kararına sebebiyet verdiğini ve çekilme kararı aldığını söyledi.

   “Kaos Ortamında Bulunmak İstemiyorum”
 
   Konu ile ilgili yazılı bir basın bildirisi yayımlayan A.Aziz Yazar ; “Arsuz Belediye Başkanlığı aday adaylığına daha önce başvurmuştum. Ancak parti genel merkezinin yeni kurulan Arsuz ilçesinde temayül yoklaması yapması kararından sonra ortaya çıkan tablo benim durumu yeniden gözden geçirmeme vesile olmuştur. Bu kaos ortamına katılmamak ve seçimi riske sokmamakta pay sahibi olmamak için aday adaylığı geri çekmeye karar verdim. Bütün aday adaylarına başarılar dilerken hiç kimse lehine çekilmemin söz konusu olmadığı, çekilme kararının tamamen kişisel değerlendirmenin bir sonucu olduğunu arz ederim” açıklamalarına yer verildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet