Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay’da Operasyon 1’i Köşe Yazarı 8 Kişi Gözaltında..

Hatay’da Şafak Operasyonu kapsamında gözaltılar gerçekleşti.

Gündem   A+a-


   Hatay’da Operasyon 1’i Köşe Yazarı 8 Kişi Gözaltında..
 
   Hatay’da Şafak Operasyonu kapsamında gözaltılar gerçekleşti. Eş zamanlı operasyon ile aralarında İskenderunlu çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapan Nesrin Rihani ile birlikte Ferit Meynioğlu, Gülnaz Muhammed, Celal Nihadioğlu, Ferhat Kahleoğlları, Mehmet Güzel’in de bulunduğu toplam 8 kişinin Hatay Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele birimi tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
 
   Emniyet birimlerinden konuya ilişkin açıklama yapılmazken Valilik’ten kısa zamanda kamuoyuna bir açıklama yapılması bekleniyor.
 
   Öte yandan gazeteci ve Halk Tv yorumcusu Fatih Ertürk sosyal paylaşım sitesinden CHP’li vekilleri göreve davet ederek, “Hatay'da sorgusu sualsiz hiç bir açıklama ve gerekçe gösterilmeden gözaltına alınan meslektaşım Nesrin Rihani ile kalbinin temizliğinden asla şüphe duymadığım Ferit Meynioğlu'nun gözaltına alınmasını kınıyorum. Bu arkadaşlarımızın neden gözaltına alındıklarıyla ilgili ayrıntılı açıklama bekliyoruz.Seçim derdine düşen CHP HATAY milletvekillerini acilen göreve çağırıyorum.” Dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Mehmet Can 3 Aralık 2013 Salı
bu isin altinda akp nin pis elleri var...!!!
son gelişmeler
öne çıkanlar