Skip Navigation Links

Hatay Dernekler Platformundan Kahvaltı

Hatay Dernekler Platformu Federasyonu üyelerle dayanışma kahvaltısında biraraya geldi.

Politika   A+a-

   Hatay Dernekler Platformu Federasyonu üyelerle dayanışma kahvaltısında biraraya geldi. Kuzeytepe Beldesi Muhtar’ın Yeri Tesisleri’nde gerçekleşen ve her yıl geleneksel hale getirilen dayanışa kahvaltısına Hatay Dernekler Platformu Federasyonu başkanı Ali Kılıç, Üyeler, Hatay Dernekler Platformu eski başkanı ve aynı zamanda CHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Mahmut Balcı, Antakya ve Antakya’ya bağlı Belde ve Köy Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek başkanları katıldı.
 
   Federasyon başkanı Ali Kılıç, Birlik ve beraberliğin daimi olması gerektiğini ve en güçlü birlikteliğin örgütlenmekten geçtiğini dile getirdi.
 
  Daha sonra Hatay Dernekler Platformu eski başkanı CHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Mahmut Balcı , Sivil toplum örgütlerinin önemini vurgulayarak yaptığı konuşmada, bu birlik ve beraberliğin bozulmaması gerektiğini, şuan da her zaman birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirterek “ Çünkü bu halkın en önemli temsilcileri sizlersiniz. Yasama , yürütme, yargı ve Basından sonra 5. güç olarak doğruyu bulma ve hizmet alma gücü sizleri görüyorum.”dedi
 
   Sivil Toplum Örgütlerini çok önemsediğini belirten Balcı, Dernekler kompleksi kurarak Derneklere yer sağlanacağını ve Dernekleri ekonomik özgürlüklerine kavuşturacaklarını ifade etti.
 
 
   Balcı sözlerini şöyle sürdürdü. “ Hatay’ın dış güçler tarafından kışkırtılmak istenmesine karşı dik duruşumuzla Hatay’da birlik ve beraberliğin bozulmaması sizlerin Sivil Toplum Örgütlerinin eseridir. Sizler olduğunuz sürece bu ülkeyi kimse karıştıramaz. Hepiniz ayrı ayrı bir değersiniz.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet