Skip Navigation Links

Taraftar umutsuz!

Küme düşme hattına yerleşen İDÇspor’a acil takviye şart!

Spor   A+a-

 
   Küme düşme hattına yerleşen İDÇspor’a acil takviye şart!
 
   İkinci ligde mücadele veren temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor’da tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Geçen hafta Altay karşısında alınan 3-1’lik yenilgiden sonra küme düşme hattına yerleşen kırmızı siyahlı ekip tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Sezon başında genç ve deneyimsiz futbolcularla yola çıkan takımda kötü gidişin önüne bir türlü geçilemiyor.
 
   İskenderun’lu yeteneklerin takıma kazandırılması beklentisini de yerine getiremeyen İDÇspor, taşıma suyu ile geldiği içler acısı durumda alt lige düşerse İskenderunspor’dan sonra bir hayal kırıklığı daha İskenderun’a yaşatmış olacak.
 
   TARAFTARLAR UMUTSUZ
 
   Ara transfer döneminde ciddi takviyeler yapılmasını isteyen taraftarlar, “Bu kentin 2. ligde temsil edilmesi bile tehlikeye girdi. Bu kadar ilgisiz kalan kulüplerimizin küme düşmelerinden kurtaracak ilgiyi başta siyasiler olmak üzere kentin ileri gelen işadamlarından bekliyoruz. Ortaya atılan İDÇ-İskenderunspor birleşme söylentilerine de somut adım atılmadan inanmak istemiyoruz. Birileri artık İskenderun’da büyük potansiyeli bulunan futbola hakedilen ilgiyi desteği ve yatırımı göstermeli” diyerek her kesime çağrıda bulundular.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet