Skip Navigation Links

Irak'ta Ölen Mehmet Uludağ Toprağa Verildi

Bağdat'taki Saldırıda Yaşamını Yitiren Mehmet Uludağ Toprağa Verildi

Gündem   A+a-

 
Bağdat'taki Saldırıda Yaşamını Yitiren Mehmet Uludağ Toprağa Verildi
Irak'ın başkenti Bağdat'ta 22 Aralıkta düzenlenen bombalı saldırılarda yaşamını yitiren Mehmet Uludağ'ın cenazesi, Hatay'da toprağa verildi
Irak'ın başkenti Bağdat'ta 22 Aralık'ta düzenlenen bombalı saldırılarda yaşamını yitiren Mehmet Uludağ'ın cenazesi, Hatay'da toprağa verildi.
İstanbul'dan dün gece uçakla Hatay Havaalanına getirilen evli ve 3 çocuk babası Mehmet Uludağ'ın (49) cenazesi, sabah saatlerinde İskenderun Devlet Hastanesi morgundan alınarak ambulansla Antakya'ya bağlı Harbiye beldesi Çağlayan Mahallesi'ndeki kayınpederinin evine getirildi.
Burada eşi, çocukları ve yakınlarından helallik alınmasının ardından Uludağ'ın cenazesi, Harbiye beldesindeki Kariyer Mezarlığına götürüldü. Cenaze, mezarlıkta kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Ayakta durmakta güçlük çeken ve gözyaşlarına hakim olamayan Uludağ'ın eşi Suzan Uludağ, çocukları Yasenya, İlksen ve Anıl'a sarılarak teselli bulmaya çalıştı.
Üç çocuğuna daha iyi bir hayat sunmak için eşinin Bağdat'a gittiğini gözyaşları içerisinde anlatan Suzan Uludağ, ''Ben bu acıya nasıl dayanırım. Evimin direği gitti. Keşke gitmeseydin, cenazen geldi'' diyerek ağıt yaktı.
Babasının fotoğrafını bir an olsun elinden bırakmayan kızı Yasenya ise babasını son yolculuğuna uğurlarken ayakta durmakta güç anlar yaşadı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta 22 Aralık'ta düzenlenen bombalı saldırılarda, aralarında Mehmet Uludağ'ın da bulunduğu 69 kişi yaşamını yitirmişti. Uludağ'ın, kentte çalışmaya başladığı ilk gün yaşamını yitirdiği
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet