Skip Navigation Links

Metin Yıldız’ın Dönüşü Muhteşem Oldu..

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan tatsız bir olayla ilgili talihsiz bir şekilde adı anılan başarılı işadamı Metin Yıldız için adalet tecelli etti.

Gündem   A+a-

Adaletin tecelli etmesi ise İskenderun’da büyük bir sevinç yarattı.

Bir olayla ilgili haksız suçlamalara maruz kalan Yalım Grup YK Başkanı ve Gelişim Hastanesi’nin ortaklarından Metin Yıldız, İstanbul’da çıkarıldığı savcılık makamınca serbest bırakıldı. Yıldız, İskenderun’a döner dönmez, sevenleriyle buluştu. Kısa süren ayrılığın ardından İskenderun’a dönen Metin Yıldız, yatırımlarda aksama olmadığı gibi ilk gün verdiği sözü yerine getirmek için bölge halkına hizmet etmeğe devam edeceklerini söyledi.

Dün geldiği İskenderun’da, ailesi ve sevenleriyle hasret gideren Yalım Grup YK Başkanı ve Gelişim Hastanesi’nin ortaklarından Metin Yıldız, sağlık alanında yaptığı büyük yatırımlarla tanınıyor.

Sağlıkta idealleri uğruna son bir yılda hayal denilebilecek kalp-damar cerrahisi ile onkoloji merkezini Özel İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde İskenderun’a kazandıran İşadamı Metin Yıldız için adaletin tecelli etmesi, İskenderun’da sevinçle karşılandı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
M.t 14 Aralık 2013 Cumartesi
Geçmiş olsun dayı oğlu
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet