Skip Navigation Links

“Halkın Belediyesi’nde Halka Hizmet İçin Adayım”

CHP’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Politika   A+a-

 
   Ümit Günay
 
   CHP’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
 
   Dededen Toruna Kızılay Şube Başkanlığı görevini üstlenen MKÜ Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Ümit Günay Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Parti binasında düzenlenen basın toplantısına CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl’ün yanı sıra çok sayıda belde belediye başkanı ve partililer katıldı.
 
  “Hedef, Hatay’ın Tüm Belde ve Belediyeleri”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vekil Akgöl, Hatay’da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtip hedeflerinin tüm Hatay belde ve belediyeleri olduğunu söyledi. CHP’den aday adaylığını açıklayan herkesin belediye başkanlığı görevini başarı ile yürütebileceğini ifade eden Vekil Akgöl, tüm partilileri yerel seçim kapsamında çalışmaya davet etti. Akgöl’ün ardından İskenderun Belediyesini yönetmeye talip olduğunu açıklayan Ümit Günay, “halkın belediyesinde halka hizmet etmek için adayım” dedi.
 
 
   “Halkın Belediyesi’nde Halka Hizmet İçin Adayım”
 
   İskenderun’a hizmet etmek için aday olduğuna vurgu yapan Günay; “onurla ve gururla taşıdığımız altı oklu rozetimizi yapacağımız hizmetlerle halkımızın yakasına takmaya geldim. Akçay, Bekbele, Bitişik, Denizciler, Sarıseki, Karayılan, Azganlık ve tüm İskenderun halkının hakkını almaya geldim. Bugün buraya ön seçim sandığını koymaya geldim. Halkın belediyesini halk ile beraber kurmaya geldim. Bugün buraya oyunu bozmaya geldim. Siyasette ölçü seçim kazanmaktır. Seçimi kazanmakta akılcı yapılan siyasette geçer. Örgütümüze ve partimizin emekçilerine saygı duyarak adaylarını seçmeleri için ön seçim sandığı koyacağız. Tüm değerlerimizle birlikte hazırladığımız Belen’den Erzin’e kadar Mega Kent İskenderun projesini hayata geçireceğiz” açıklamasına yer verdi.
 

 
“Halkın Belediyesi’nde Halka Hizmet İçin Adayım” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet