Skip Navigation Links

Dişleriniz İçin Yeni Bir Dünya..

İskenderun’da Dişhekimi Bestami Yılmaz’ın uzun uğraşları sonucu hizmete giren Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, daha önce

Sağlık   A+a-

 
   Dişleriniz İçin Yeni Bir Dünya..
 
   İskenderun’da Dişhekimi Bestami Yılmaz’ın uzun uğraşları sonucu hizmete giren Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, daha önce bölgede hiç olmayan uygulamaları da beraberinde getiriyor..
 
   “Dişleriniz İçin Yeni Bir Dünya’’ sloganıyla hizmete giren Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılış kokteyli, protokol üyeleri ve vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.
 
   Diş Dünyası Özel Konsepti İle Hizmete Girdi
 
   Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dt. Bestami Yılmaz ve Ağız ve diş sağlığı ekibi ev sahipliğinde görkemli bir açılışla hizmete girdi. Açılışa, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı H.Yusuf Civelek, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti aday adayları ve çok sayıda davetli topluluğu katıldılar.
 
 

   Yaşamın Sırrı Sağlıkta Gizli
 
   Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılışında konuşma yapan Yusuf Civelek, yaşamın içinde her şey sağlıkta gizli. Sağlıklı insan mutlu insandır. Özellikle ağız ve diş sağlığı günümüz çağında büyük önem arz etmektedir. Böylesine kaliteli bir oluşumu İskenderun’a kazandıran arkadaşlarıma ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum hayırlı uğurlu olsun dedi.
 
  
 
Öncü Olmayı Planlıyoruz
 
   Dt. Bestami Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizde siz İskenderun halkına hizmet vermekten onur ve mutluluk duyuyoruz.“Dişleriniz için yeni bir dünya’’ sloganı ile yola çıktığımız Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği toplam 300 metrekare olup; 50 metrekare bekleme salonu, çay kahve servis alanı, internet hizmeti, 1’i cerrahi olmak üzere toplam 5 üniti, görülebilir strerilizasyon odası bulunuyor.
 
 
 
 
Bölgedeki ilklerin Dünyası
 
   İskenderun Havuzlu Çarşı Yılmaz Plazada İskenderun halkına hizmet vermeye başlayan diş dünyası aynı zamanda bölgede bir ilki de gerçekleştirmiş oldu.
 
   Teknolojiyi yakından takip ederek oluşumunu tamamlayan diş dünyası öncelikle temiz pırıl pırıl sağlıklı ortamı ile müşterilerini karşılıyor.
 
   Hijyenin birinci ve ön koşul olduğu polikinlikte her oda önce sağlık ilkelerine göre donanımlı olma niteliği taşıyor.
 
   Genel vizyonu ise ağız ve diş sağlığı tedavilerini, tüm uzmanlık dallarında uluslararası standartlara uygunluğu onaylanmış yöntemlerle ve en son teknolojik imkânlarla toplumun her kesimine sunabiliyor olmaları.
  
   Geçmiş yıllarda genel cerrahi alanına giren ağız ve diş sağlığı hastaları Adana veya Antep gibi illere giderek çözüm arıyorlardı. Diş Dünyasının kapsamlı oluşumu ile geniş açılımda teknolojinin tüm hizmetlerini kapsamına alan cerrahi sorunlara da kesin çözüm olarak bölgenin geneline hizmet vermeyi hedefliyor.
 
 
 
 

Dişleriniz İçin Yeni Bir Dünya.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet