Skip Navigation Links

Gençlerimize kulak vermek lazım

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni’ne katıldı.

Magazin   A+a-

 
   İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni’ne katıldı.
 
   Sanatçı İlkay Akkaya’nın konser verdiği Gençlik Şöleni, Grand Plaza’da gerçekleştirildi.
 
   İlkay Akkaya Gençlik Şöleni’ne Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Gökçe Pişkin, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları MYK Üyesi Aykut Önal, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
 
 
   Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Gençlik Şöleni’ne katılanları selamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen’in açılış konuşmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Gökçe Pişkin bir konuşma yaptı.
 
   Konuşmasında, İskenderun’un tarihin yaşandığı bir kent olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Gökçe Pişkin, “ Bu kentin kıymetini bilmek zorundayız. İç içe geçmiş tüm inançları ve kültürüyle Anadolu’nun ve Ortadoğu’nun minyatürü olan İskenderun’a sahip çıkmak zorundayız. Kentler tarihin yaşam üssü olsa da bu kadimlik gençlerle yürür. Gençlik bir ülkenin, bir şehrin yaşamını sürdürmesinin en önemli unsurudur” dedi.
 
  İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sanatçı İlkay Akkaya’ya İskenderun’un fotoğrafının yer aldığı anı tabağı vererek, konser için teşekkür etti.
 
   Yaptığı konuşmasında gençlere kulak vermek gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Gençlerin iki söylemi var. Gençlerimize kulak vermek lazım.
 
  Gençlerimiz burada. Özgürlüğüme dokunma, sömürülüyoruz, sömürmeyin bizi diyorlar. Gençlere kulak veren mutlaka devam eder, kulak vermeyen değişir, yada gider. Gençler değiştirecektir her şeyi. İyi ki varsınız gençler” dedi.
 
   Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları İlkay Akkaya Gençlik Şöleni’nde plaket töreni de düzenlendi.
 

 
Gençlerimize kulak vermek lazım videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet