Skip Navigation Links

Bakan Ergin İstifa Etmeyecek!

Başbakan Erdoğan, hafta içi yaptığı açıklamada Kabineden bazı Bakan’ları Belediye Başkan Adayı gösterebileceklerini ve bu bağlamda istifalarının gerek

Politika   A+a-

 
   Bakan Ergin İstifa Etmeyecek!
 
   Başbakan Erdoğan, hafta içi yaptığı açıklamada Kabineden bazı Bakan’ları Belediye Başkan Adayı gösterebileceklerini ve bu bağlamda istifalarının gerekebileceğini belirtmişti. YSK (Yüksek Seçim Kurulu) aldığı karar ile Ak Parti kanadını oldukça rahatlattı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yerel seçimlerde aday olacak bakanların görevlerinden istifa etmesine gerek olmadığı yönünde oy birliğiyle karar aldı. Böylece Hatay Büyükşehir Belediyesi için adı sıkça geçen Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in istifa etme ihtimali ortadan kalktı! YSK, Sadi Güven başkanlığında toplandı. Toplantıda mahalli idareler seçimleri öncesindeki hazırlıklar değerlendirildi. Aynı zamanda 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday olmayı planlayan bakanların milletvekilleriyle aynı sıfatları taşıdıklarına hükmedildi.
 
   YSK Başkanı Güven, ”Aday olacak sayın bakanların durumunu da tartıştık. Tüm üyelerin katıldığı toplantımızda oy birliğiyle bakanlıktan istifa etmelerine gerek olmadığı yönünde ilke kararına varıldı” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet