Skip Navigation Links

Fatih Erkoç MKÜ'de..

Asi Medya, Kültür Sanat Etkinlik Organizasyonlarına iddalı olarak devam ediyor.

Gündem   A+a-



 Fatih Erkoç MKÜ'de..

 

Asi Medya, Kültür Sanat Etkinlik Organizasyonlarına iddalı olarak devam ediyor.

 

Türkiye'de caz müzik sanatçısı olarak akla ilk gelen isimlerden olan Fatih Erkoç, Asi Medya Organizasyon farkıyla ilk kez İskenderun’lu hayranlarıyla buluşturacak.

 

İstanbul Gelişim Orkestrası ile birlikte 1971 yılında "Nihayet" adlı ilk albümünü çıkaran Fatih Erkoç, kısa bir dönem trombon sanatçısı olarak İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nda görev aldı. 11 yıl Norveç'te kaldıktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapan sanatçı 1986 ve 1989 yıllarında Kuşadası Altın Güvercin Şarkı yarışmalarında sırasıyla 'Yol Verin A dostlar' ve 'Sen ve Ben' isimli şarkılarıyla iki kez birincilik kazandı.

6 yıl tromboncu ve solist olarak TRT hafif müzik ve caz orkestrasında bulunan Fatih Erkoç, bir çok kez Eurovizyon yarışmasına katılan Fatih Erkoç bir süre TRT'de Yankılar isimli müzik programına da imzasını atmıştır.Bir çok müzik otoritesinin de kabul edeceği gibi Fatih Erkoç dünyanın en iyi müzisyenlerinden biridir.

 

Fatih Erkoç: Vokal, Piyano, Trombon, Flüt

 

TARİH: 16 ARALIK 2013 PAZARTESİ SAAT 20:30

YER: M.K.Ü MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI

 

 

Detaylı bilgi : 613 99 46 , 0507 120 64 24 nolu telefonlarından ulaşabilirsiniz . www.facebook.com/asimedya , www.twitter.com/asimedya sayfalarımızı takip ederek bilgi alabilirsiniz.

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet