Skip Navigation Links

AK Parti’den Soydan ve Dönmez açıklaması!

AK Parti İskenderun İlçe Örgütü dün akşam saatlerinde ani bir basın toplantısı düzenledi.

Politika   A+a-

AK Parti’den Soydan ve Dönmez açıklaması!
 
   AK Parti İskenderun İlçe Örgütü dün akşam saatlerinde ani bir basın toplantısı düzenledi. Son anda bilgilendirilen basın temsilcilerinden partinin İlçe Başkanı İbrahim Yaran özür dileyerek toplantıya başladı.
 
   Önceki gün AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adaylarının çarşıyı birlikte dolaştığını hatırlatan Yaran “Bu gezinin yapıldığı gün ben şehir dışındaydım. Ancak bu 7 arkadaşın arasında Mehmet Soydan ve Mehmet Dönmez’in bulunmayışı bazı yayın organlarında kasıtlı olarak yorumlanmış. Soydan bey Ankara’da Dönmez ise babası komada olduğundan düzenlenen bu çarşı turuna katılamamıştır. Bazı basında çıktığı gibi kasıtlı bir durum kesinlikle söz konusu değildir.” Dedi.
 
   Gazeteci Veysel Cıncık ise bu konuşmanın ardından söz alarak, “Sayın Mehmet Dönmez ile ben birebir görüştüm. Bu geziden kendisinin haberdar edilmediğini söyledi. Siz şimdi farklı söylüyorsunuz.” Diye sordu. Bunun üzerine Başkan Yaran ise “Babası bugün vefat eden birine ulaşmak problem olabilir. O sizin yorumunuz ama ben şehir dışında olduğum için sonradan öğrendim ki asıl gerçek budur diyorum” diye karşılık verdi.
 

 
AK Parti’den Soydan ve Dönmez açıklaması! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet