Skip Navigation Links

Aksoy: Sorunları Bir Bir Çözdük

Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy gazetemize bir açıklamada bulunarak Dörtyol'un en temel sorunlarının bir bir aşılmış olduğunu belirtti

Gündem   A+a-

Haber: Sedat İskenderoğlu/ Dörtyol

Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy gazetemize bir açıklamada bulunarak Dörtyol’un en temel sorunlarının bir bir aşılmış olduğunu belirtti ve bundan sonraki süreçte çok daha büyük işlerin başarılacağını söyledi. Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy özellikle bir mahallemizin içme suyundan mahrum bırakılmış olduğunu hatırlatarak, “göreve başlar başlamaz Abuzef Deresinden bu mahallemize temiz ve sağlıklı içme suyu getirdik” dedi.
Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy yaptığı açıklamada her vatandaşın sağlıklı bir çevrede yaşama ve sağlıklı içme suyuna ulaşma hakkının olduğunu belirterek; “Belediye olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirme çabasında olduk. Bu çağda ark suyu içmeye mecbur bırakılmış bir mahallemize Abuzef Deresinden temiz ve sağlıklı içme suyu getirdik ve bu suyun tahlilleri düzenli olarak hala yapılmaktadır. Dörtyol’un içme suyu şebekesi de kanalizasyon kazılarımız esnasında yenilenmiş, önümüzdeki süreçte ilçemizin su sorunu kökten çözülecektir. bu konudaki çalışmalarımız devam etmektedir. Öte tarftan yine bu mahallemizde kuşaklama kanalını aşarak okula giden çocuklarımız vardı. Kışın su ve çamur olan bu derenin içinden anne ve babalar çocuklarını omuzlarında taşıyarak karşıya geçirip okula öyle gönderiyorlar ya da yağmur altında çocuklarımız kilometrelerce yol yürüyerek okullarına ulaşıyorlardı. Mahalle halkımız bu sıkıntılarını bize ilettiklerinde durumu yerinde inceledik ve içler acısı bir manzarayla karşılaştık. İnsanın insana reva görmeyeceği bu durumu hazmetmemiz mümkün değildi. Hemen tüm imkanlarımızı seferber ederek kuşaklama kanalı üzerine bir köprü inşa ettirdik. Bu köprümüz çok kısa bir sürede tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunuldu ve çocuklarımız artık dere yataklarından değil, köprülerin üzerinden güvenli bir şekilde okullarına ulaştılar.” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet