Skip Navigation Links

“Bu İktidarla Geleceğe Karamsar Bakıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde (İGC) düzenlediği basın toplantısında Türkiye’nin t

Politika   A+a-

 
   CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel;
 
   “Bu İktidarla Geleceğe Karamsar Bakıyoruz”
 
   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde (İGC) düzenlediği basın toplantısında Türkiye’nin tarihinde ilk defa bu kadar çaresiz kaldığını iddia etti.
 
   “Cumhuriyet Tarihinde İlk Defa Zulüm Görüyoruz”
 
   Türkiye’nin geleceğe karamsarlık ile baktığını söyleyen CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “ülkemiz cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa her alanda bölen, parçalayan bir iktidar tarafından yönetilmektedir. Yine cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa kendi halkına zulüm, şiddet uygulayan kendine biat etmeyenlere acımasızca saldıran bir iktidar tarafından yönetilmektedir. Öğretmenler gününün kutlandığı güne öğretmenlere zulüm yapan, gaz bombasıyla üzerine giden bir iktidarla karşı karşıyayız. Bin bir sıkıntıyla boğuşan, atanamayan, geçinemeyen öğretmenlere şiddet uygulayarak ülkemizin geleceğini daha karanlık yarınlara doğru sürükleyen bir iktidar anlayışı ile yönetilmekteyiz” şeklinde konuştu. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir iktidar partisinin ülkeyi yöneten bir iktidar bölünmenin ve gericiliğin merkezi olduğunu söyleyen Yüksel; “bu iktidarla yola çıkan, kurucusu olan, onurlu bir devlet adamı olan, Sayın Abdullatif Şener’in dediği gibi bu iktidar içinde rant, vurgun ve talan olmadan 1 km yol bile yapamaz demiştir. Maalesef ülkemizin görüntüsü, fotoğrafı budur” dedi.
 
 
 

 
“Bu İktidarla Geleceğe Karamsar Bakıyoruz” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet