Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hükümet Gölge Etmesin Başka İhsan İstemez!!!

Türk Büro Sen Başkanı Uğur Muratoğlu’nu ziyaret eden MHP Heyeti memur ve işçiye verdikleri destekle kalmadı ve son sözü söyledi

Politika   A+a-

 
   Türk Büro Sen Başkanı Uğur Muratoğlu’nu ziyaret eden MHP Heyeti memur ve işçiye verdikleri destekle kalmadı ve son sözü böyle söyledi:
 
   Hükümet Gölge Etmesin Başka İhsan İstemez!!!
 
   MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun İlçe Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Yurtman ve İbrahim Gül’le birlikte geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 5. Olağan genel kurul sonrası yeniden seçilen Türk Büro Sen Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu’nu ziyaret ettiler.
 
   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğur Muratoğlu, devlet memurlarının içinde bulunduğu sıkıntıları siyaset kurumuna aktarmak adına MHP heyetine içini döktüğünü belirterek, “Hükümet gölge etmesin başka ihsan istemiyiz” dedi.
 
 
   MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt da yaptığı açıklamada, Türkiye’de işçi ve memurların yaşadığı sıkıntıların MHP tarafından sıklıkla gündeme getirildiğini ve MHP iktidarında bu sıkıntıların çözüme kavuşacağının sözünü verdi.
 
   Karayılan Belediye Başkanı ve MHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yurtman da, bir memur emeklisi olarak memurların içinde bulunduğu sıkıntıları çok iyi bildiğini ifade ederek, gerek İskenderun belediye başkanlığını ve gerekse de Türkiye’de iktidar olduklarında memurların itibar, çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi noktasında çalışma yapılmasının mümkün olacağını söyledi.
 
   MHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Gül de yaptığı konuşmada, memurların iktidar baskısı altında olduğunu ifade ederek şöyle dedi: “Hükümet gölge etmesin başka ihsan istemez. Onun için iktidar bu işlerden uzak dursun. Sendikal çalışmalarda memurlar ve işçilerin hak ve hukuk çerçevesinde çalışma yapmaktadır. İktidar tarafında duran memur ve işçilerin de bir gün bu iktidarın olmadığı bir dönemde mevcut sistemde birer memur ve işçi olduklarında unutmamalılar”
 

Hükümet Gölge Etmesin Başka İhsan İstemez!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar