Skip Navigation Links

Muhtarlardan tam destek!

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği öncülüğünde Harbiye Hidro Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğine katıldı

Politika   A+a-

 
   Antakya Belediyesi’nin Ev Sahipliğinde, Hatay Muhtarlar Derneği’nin Öncülüğünde Gerçekleşen Buluşmada, Hatay Genelinde Derneğe Üye 600’e Yakın Muhtar Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a Hatay’ın Birlik ve Beraberliğine Sağladığı Katkı ve Memlekete Yaptığı Hizmetlerinden Ötürü Teşekkür Ederek Tam Destek Verdiklerini Belirtti
 
   MUHTARLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR VE TAM DESTEK
 
   Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği öncülüğünde Harbiye Hidro Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğine katıldı.
 
   Hatay Muhtarlar Derneği’ne üye 600’e yakın ilçe, belde, köylerde görev yapan mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu buluşmaya destek olarak, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet İleri, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gülgen ile Osmaniye Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kama’da katılım gösterdi.
 
   Buluşmada Hatay Genelinde ilçe, belde, köylerde görev yapan 600’e yakın muhtar Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a Hatay’ın birlik,beraberliğine yaptığı katkılardan dolayı ve memlekete yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettiklerini ve tam destek verdiklerini belirten konuşmalar yaptılar.
   Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü gecede yaptığı konuşmada; “Hatay Muhtarlar Derneği olarak büyük bir aileyiz. Sayın Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş 5 yıla yaklaşan görev süresinde her daim yanımızda ve destekçimiz oldu. Her sorunumuzla yakından ilgilendi, bizlere güç verdi, destek oldu. 600’e yakın üyemizle Sayın Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz ve Başkanımızın yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu güzel buluşmaya katılım göstererek bizleri onurlandıran Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet İleri’ye, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gülgen’e, Osmaniye Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kama ve Hatay’ın ilçe, belde, köylerinde görev yapan derneğimize üye tüm mahalle muhtarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürümüzü de bugüne dek bizlerden ilgisini ve desteğini esirgemeyen Antakya Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Lütfü Savaş’a sunmak istiyorum. Bu vesileyle Sayın Başkanımıza tüm muhtarlarımız, mahalle temsilcilerimizi ve sizleri temsilen teşekkür plaketi sunmaktan şeref ve onur duyuyorum.” dedi.
 
   Hatay Muhtarlar Derneği’ne bağlı mahalle muhtarlarının şahsına göstermiş oldukları teveccühten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş gece de yaptığı konuşmada; “ Bu güzel geceyi hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. Hatay’ın tüm ilçelerinden buraya gelen tüm muhtarlarımıza, misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Gidilecek km.lik yollar atılacak ilk adımla başlar. Biz bu yola başladığımızda demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızla yol arkadaşlığımıza başladık. Bir mahallemizde sorun varsa bu sorunu muhtarlarımızla birlikte çözelim, muhtarımızın yüzü gülsün, o mahalle de yaşayan hemşehrilerimizin yüzü gülsün, o ikisinin yüzü güldüğü zaman da Belediye Başkanının da yüzü güler diye düşündük. O gün bu gündür biz muhtarlarımızla çözüm ortaklığı konusunda birlikte yol aldık. Bundan 2,5 sene önce Ortadoğu’da yaşanan çalkantılar Suriye’ye sıçradı ve orada kardş kavgası başladı. Biz üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle önce Hatay’da görev yapan Belediye Başkanlarımızla, sonra ilçe, belde ve köy mahalle muhtarlarımızla birlik, beraberlik toplantıları yaptık. Hatay Muhtarlar Derneğimiz sağolsun üyeleriyle birlikte bu toplantılara gönülden destek verdiler. Hatay’daki sosyal barışa katkı sağlama adına önemli çalışmalar yaptılar. Ben tüm muhtarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum.” dedi.
Gecede birlik ve beraberlik mesajları veren Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü buluşmada ayrıca farklı din ve mezhep mensubu olarak Hatay Muhtarlar Derneği çatısı altında Hatay’a hizmet adına bir araya gelen, Altınözü Sarılar Mahalle Muhtarı Zeyno Dağlıoğlu’na, Kırıkhan 408 evler Mahalle Muhtarı Ahmet Üstünbaş’a, Çekmece Yeşilkent Mahalle Muhtarı Fikret Çolakoğlu’na ve Altınçay Mahalle Muhtarı Ali Demir’e teşekkür plaketleri sundu.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet