Skip Navigation Links

Antakya'da Amaroklar ile 4*4'lük bir gün

Volkswagen Yetkili Satıcısı Gümüş, Volkswagen’in pick up modeli Amarok’u tanıtmak için test sürüşü organizasyonu gerçekleştirdi.

Ekonomi   A+a-


   ANTAKYA’DA AMAROKLAR İLE
   4X4’LÜK BİR GÜN!
 
 
   Volkswagen Yetkili Satıcısı Gümüş, Volkswagen’in pick up modeli Amarok’u tanıtmak için test sürüşü organizasyonu gerçekleştirdi. Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüsü’nde özel olarak hazırlanan off-road parkurunda düzenlenen test sürüşlerinde, davetliler, Amarok’un 4x4 yeteneğini, performansını ve sürüş konforunu yakından tanıma fırsatı buldu
 
   Volkswagen Yetkili Satıcısı Gümüş, Volkswagen Ticari Araç’ın sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük ilgiyle karşılanan ilk pick up modeli Amarok’u Antakyalılar ile tanıştırmak için bir organizasyon düzenledi. Volkswagen’in kalitesini bilen eski müşterileri ile bu kaliteyle tanışmak isteyenlerin buluştuğu organizasyon, oldukça keyifli geçti.
 
   23 Kasım Cumartesi günü Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüsü’nde kurulan parkurdaki test sürüşlerinde Antakyalılar, Amarok’un performansını, yükleme kapasitesini ve tasarruflu TDI motorunu yakından tanıma fırsatı buldu. Özel olarak hazırlanan off-road etaplarında da profesyonel off-road’çular eşliğinde 50’yi aşkın davetli, Amarok’un 4X4 yeteneğini sınama şansı yakaladı.
 
   Otomatik vites seçeneği de var
 
   Volkswagen’in geliştirdiği ilk pick-up modeli olan Amarok, manuel vitesli versiyonuna ek olarak, otomatik şanzımanlı seçeneğiyle de satın alınabiliyor. Kısa zamanda sınıfının en çok tercih edilen modeli haline gelen Amarok’un, 4X2 ile 4X4 çekişli versiyonları, üstün performans, güvenlik ve konfor özelliklerinin yanı sıra, sınıfında bir ilk olma özelliğine sahip 8 ileri otomatik şanzımanıyla fark yaratıyor.
 
   Her iki şanzımanda da düşük yakıt tüketimi
 
   Volkswagen Amarok’un her iki şanzıman seçeneğinde kullanılan çift turbo 2,0 BiTDI motor manuel ve otomatik şanzımanla 180 PS güç üretiyor. 100 kilometrede manuel şanzımanlı 4x4 Highline modeli için sadece 7.6 litre ve aynı modelin otomatik şanzımanıyla elde ettiği ortalama 8,2 lt/100km yakıt tüketim değeriyle sınıfının tasarruflu modeli olan Amarok‘un, Trendline donanım seçeneğinde gövde rengi dolgulu geri dönüşümlü tamponlar, elektrik kumandalı ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ayarlı halojen farlar ve alaşımlı jantlar gibi üst düzey ekipmanlar standart olarak sunuluyor.

    Her iki şanzıman seçeneğiyle de satın alınan Highline donanımı ise bu özelliklere ek olarak sunulan krom çıtalı gövde rengi ön tampon, krom kaplamalı basamaklı arka tampon, gövde rengi kapı kolları, kısmi krom kaplamalı yan aynalar, krom çerçeveli ön sis farları, ön ve arka park mesafe sensörü, krom kaplı ön panjur ve karartılmış arka camlar ile etkileyici bir görünüme sahip.
 
   Özel Kılavuz Sistemiyle en zor şartlarda bile maksimum konfor
 
   Sınıfında sadece Volkswagen Amarok’ta sunulan ’Özel Kılavuz Sistemi‘, arazi şartlarında devreye giriyor ve vites kolundaki titreşimi minimuma indirerek büyük kullanım kolaylığı sağlıyor.
 
   Ayrıca Amarok’ta sunulan bir diğer özellik de yanlış vites geçişlerinin önüne geçen kilitleme çubuğu sistemi. Bu özellik sayesinde zor yol şartlarında sürücünün hata yapmasının önüne geçiliyor ve şanzıman korunuyor.
 
   Sınıfının en yüksek güvenlik standartları
Volkswagen Amarok sayısız özelliği ile en zorlu yol koşullarında bile maksimum güvenlik sağlıyor. Standart olarak sunulan off-road ABS, otomatik yokuş çıkış – iniş asistanı ve ESP gibi özellikler Volkswagen Amarok’u sınıfında tek kılıyor.
 
 
 
 
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet