Skip Navigation Links

“Memuru aldattılar..”

Türk Büro-Sen Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve basını Karaağaç Mikado Restoran’da kahvaltıda bir araya getirdi.

Gündem   A+a-

 
   Türk Büro-sen Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu
 
   “Memuru aldattılar..”
 
   Türk Büro-Sen Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve basını Karaağaç Mikado Restoran’da kahvaltıda bir araya getirdi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede 3. kez Türk Büro-Sen Hatay Şube Başkanlığına seçilen Muratoğlu, sendikanın yönetim kurulu üyeleriyle önümüzdeki günlerde izlenecek yol haritasına ilişkin istişarelerde bulundu. Basın mensuplarıyla sohbet eden Uğur Muratoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, memurların sıkıntılarının çözümü yolunda ellerinden gelen tüm gayreti önümüzdeki dönemde de sürdüreceklerinin mesajını verdiler. Toplantıda bir konuşma yapan Şube Başkanı Muratoğlu, memurun aldatıldığını ifade ederek özetle
  “ Toplu sözleşme, memurlar adına bir kazanım aracı olmaktan çıktı, memurlar üzerinde yapılan kirli pazarlıkların odağı haline geldi. Hakem Kurulu sürecini de eklediğimizde toplu sözleşme görüşmeleri bir oldu bittiye getirilerek yasal süresinden 23 gün önce yangından mal kaçırırcasına sonlandırıldı. Halbuki taraflar henüz 3 oturumda bir araya geldi gelmiş, üstelik ilk oturumda da memurların sorunları tartışılmamış, yalnızca toplu sözleşmenin gündemi belirlenmişti. Dolayısıyla sözde yetkili konfederasyonla Kamu İşveren Heyeti yalnızca 2 toplantı sonunda bütün konularda (1) anlaşma sağlanmış oldu. Sözde yetkili konfederasyon dünyanın en hızlı pazarlık yapan, en hızlı toplu sözleşme imzalayan ve memurları en hızlı zarara uğratan sendika olarak tarihe geçti” şeklide konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet