Skip Navigation Links

Bülent Bozdoğan “İskenderun’u, İskenderunlular yönetecektir”

CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, adaylık yarışında yaptığı çalışmaları paylaşmak ve gazetecilerin sorularını yanıtlamak üzer

Politika   A+a-


BÜLENT BOZDOĞAN BASIN TOPLANTISI 8gunhaber ile 8gunhaber
 
   “İskenderun’u, İskenderunlular yönetecektir”
 
   CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, adaylık yarışında yaptığı çalışmaları paylaşmak ve gazetecilerin sorularını yanıtlamak üzere basın toplantısı düzenledi.
 
   “İskenderun’u, İskenderunlular yönetecektir” vurgusuyla düşüncelerini paylaşan Bozdoğan, İskenderun’da yapılacak daha çok iş olduğunu belirterek, projelerin ve taleplerin halktan geleceğini ve bu talepler doğrultusunda çalışma yapmayı planladıklarını söyledi.
 

 
 
   Ülke gündemine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulunan Bozdoğan, eğitim sisteminde yapılan değişikliklerle Türkiye’nin aydınlık geleceğinin karartılmak istendiğini söyledi.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve yönetim kurulunun da katıldığı basın toplantısında konuşan Bülent Bozdoğan, İskenderun’un devlet yatırımlarından nasibini almadığını belirterek, “İskenderun, her zaman kendi kendine yetmiştir. Üniversitemizi, okullarımızı ve toplumun ihtiyacı olan kurumları biz yaparız. İskenderun böyle kendi kendine yetebilen bir şehir. Bu yüzden İskenderun’da yapılacak çok iş var” dedi.
İskenderun’un en büyük sorunlarından bir tanesinin trafik sorunu olduğunu belirten Bozdoğan, çokz katlı otoparklar ve alternatif taşıma sistemlerinin hayata geçirilmesiyle bu sorunların da aşılabileceğine vurgu yaptı.
 
   Sosyal yaşamı düzenleme ihtiyacına da değinirken üniversiteli gençlerin sıkıntılarına dikkat çeken Bülent Bozdoğan, gençlerin barınma sorunu başta olmak üzere bir çok sorunları olduğunu söyledi.
 
   Bozdoğan, doğup büyüdüğü, eğitimini ve hayatını sürdürdüğü İskenderun’da, Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, İskenderun OSB Başkanlığı, İskenderun Belediyesi Meclis Üyeliği, Elektrik Mühendisleri Odası temsilciliği gibi önemli görevlerde bulunarak toplumun ihtiyaçlarına vakıf konumlarda hizmetler verdiğini de hatırlattı.
 
 

Bülent Bozdoğan “İskenderun’u, İskenderunlular yönetecektir”  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet