Skip Navigation Links

“Çocuklar Sinemada Emniyette”

İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit ve İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiler.

Gündem   A+a-


çocuklar sinemada emniyette 8gunhaber ile 8gunhaber
 
   İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit başkanlığında muhtarlarla yapılan huzur toplantısında konuşan Emniyet Müdürü Cengiz Başer, çocukları ve gençleri hedef alan suç örgütlerinin önünü kesmeye yarayacak müthiş projeyi açıkladı. Projeye göre her hafta sonu 100 çocuk mahallelerden alınarak Şehit Haydar Polis Merkezi’nde bulunan 100 kişilik salonda sinema filmi izleyecek. Projenin ayrıntılarını açıklayan Müdür Başer:
 
   “Çocuklar Sinemada Emniyette”
 
   İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit ve İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiler.
 
   Aylık olağan düzenlenen toplantıda ilk kez İskenderun’da görev yapan muhtarlarla tanışan Kaymakam Özyiğit, toplantıya katılım oranı ve birlik-beraberlik içinde olunduğu için muhtarlara teşekkür etti.
 

 
   Kaymakam Özyiğit, İskenderun Emniyet teşkilatının düzenlediği eğitim çalışmaları ve yürüttüğü projeler sayesinde vatandaşın polise olan güveninin göstergesi olabilecek rakamları verdi.
 
   Emniyet Müdürü Cengiz Başer’den aldığı bilgiyi aktaran Kaymakam Özyiğit, vatandaşlardan gelen ihbar sayısının 5 binlerden 20 binlere çıkmış olmasının güven duygusunun gelişmesine bağlı olduğunu söyledi ve emniyet teşkilatı çalışanlarına da Müdür Başer’in şahsında teşekkür etti.
 
 
   Emniyet Müdürü Cengiz Başer de yaptığı konuşmada, hayata geçirecekleri yeni projelerini muhtarlara aktardı ve destek istedi. Düzenledikleri huzur toplantılarının ortak amacının muhtarlarla bir enerji oluşturmak olduğunu belirten Cengiz Başer, “Çocuklar sinemada emniyette” projesini açıkladı.
 
  Emniyet Müdürü Cengiz Başer, Şehit Haydar Polis Merkezi ve MOBESE binasında bulunan 100 kişilik sinema salonunda mahallerden alınacak çocuklara sinema filmi izletmek, toplumun birlik ve beraberliğine, elimizdeki değerlerin farkına varılmasını sağlayan filmler izletirken, aynı zamanda Devlet’in ve Emniyet teşkilatının gücünü hissettirmek amacında olduklarını söylerken, hedeflerinin 10 bin çocuğa ulaşmak olduğuna dikkat çekti.
 
   Emniyet Müdürü Cengiz Başer konuşmasında projenin amacını şöyle açıkladı: “Suç örgütleri sürekli olarak devletin zaafiyet içerisinde olduğunu çocuklarımıza ve gençlerimize dikte ederken, biz de devletin ve teşkilatın gücünü ortaya koymak istiyoruz. Çocuklar sinemada ne izliyorsa emniyette de onu izleyecek, devletin, otoritesini, sağduyusunu, şefkatini ve gücünü çocuklarımızla paylaşmak istiyoruz. Suç örgütleri, nefreti algılar, çocuklara ve gençlere sahip çıkar gibi yaparken suça iterler. Bunun önüne geçmek istiyoruz” dedi.
 

 
 “Çocuklar Sinemada Emniyette”  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet