Skip Navigation Links

Beyaz kale satranç kulübü turnuvaya damgasını vurdu

Beyaz Kale Satranç Kulübü sporcuları yeni başarılara imza attı.

Spor   A+a-

 
  BEYAZ KALE SATRANÇ KULÜBÜ TURNUVAYA DAMGASINI VURDU
 
 
  Beyaz Kale Satranç Kulübü sporcuları yeni başarılara imza attı.
 
  24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Kırıkhan Öğretmen Evinde düzenlenen Satranç Turnuvasında, Beyaz Kale Satranç Kulübü sporcuları aldıkları başarılı sonuçlar ile göz doldurdular.
 
  Beyaz Kale Satranç Kulübü Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun yaptığı açıklamada, heyecanlı geçen turnuvaya Beyaz Kale Satranç Kulübü sporcularının başarısının damga vurduğunu ifade ederek, “Çeşitli ilçelerden katılımın olduğu turnuvada 9 yaş genel, 11 yaş genel, 14 yaş genel ve Açık Kategorilerinde mücadele edildi. Bu turnuvada, kulübümüz sporcuları her kategoride büyük başarılara imza atarak göz doldurdular. Sporcularımızın özverili çalışmaları sonrasında, elde ettikleri başarıları ile gurur duyuyoruz” dedi.
 
  Beyaz Kale Satranç Kulübü Sporcularının aldığı başarılı sonuçlar şöyle:
 
  9 Yaş Genel Kategorisinde; 1.Barış GENÇ, 2.Beran Ege Topal, 3.Eylül ALKAN… Eylül Alkan aynı zamanda, en iyi Bayan sporcu ödülünü alarak turnuvayı çift madalya ile tamamladı.
 
  9 Yaş Genel Kategorisinde ayrıca, 9 Yaş Genel Kategorisi Final Sıralamasında ilk 12 sporcu Beyaz Kale Satranç Kulübü’nden oldu.
 
  11 Yaş Kategorisine tek sporcu ile katılan Beyaz Kale Satranç Kulübü, Şampiyonluğu bu kategoride de kazandı. 11 Yaş Kategorisinde yarışan Nuriddin AKSAKAL namağlup bir performans ile 6 puanla Şampiyon oldu. 11 yaş kategorisinde, dereceye giren sporcular; 1.Nuriddin AKSAKAL, 2. Abdurrahim CAN, 3.Mustafa Hakan UZUN.
 
 
  14 Yaş Kategorisine 2 sporcu ile katılan Beyaz Kale Satranç Kulübü birincilik ve ikincilik derecelerini de kimseye kaptırmadı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet