Skip Navigation Links

AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Adayı Sadullah Ergin

AK Parti’de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için beklenen gelişme oldu.

Politika   A+a-

 
   AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Adayı Sadullah Ergin
 
  AK Parti’de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için beklenen gelişme oldu. Adalet Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak duyuruldu. Bu gelişmenin ardından Hatay’ın İskenderun başta olmak üzere diğer ilçelerinde de yeni süreçte adayların belirlenmesi bekleniyor. Yaklaşan seçimler öncesi partiler çalışmalarını sürdürmeye devam ederken aday isimleri de belli olmaya başladı. Temayül yoklamalarını yapan Ak Parti'nin adayları da ortaya çıkmaya başladı. 2. dönemdir İstanbul'u yöneten Kadir Topbaş ile 5 dönemdir Başkent'te koltuğunu kimseye bırakmayan Melih Gökçek tekrar aday olacak.
 
   AYNI İSİMLER İLE YOLA DEVAM
 
   Radikal'in ve internet medyasındaki haberlere göre, Ankara'da Melih Gökçek ve İstanbul 'da Kadir Topbaşyeniden aday olacak.
 
   Hatay'da Sadullah Ergin, Gaziantep'te Fatma Şahin, İzmir'de Binali Yıldırm ve Balıkesir'de de Edip Uğur'un belediye başkan adayı olacağı belirtiliyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
HASAN SÖKMEN 19 Kasım 2013 Salı
umduğumuz beklediğimiz sevindiğimiz bir haber, sadullah beyin başarılı bakanlığından sonra başarılı belediye başkanlığınıda hep birlikte görecek ve yaşayacağız inşaALLAH.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet