Skip Navigation Links

Bülent Özer’in Yatırımlarıyla Yaylalar Yeniden Keşfedilecek..

Bülent Özer, sadece belde sınırları içinde değil aynı zamanda yöre halkının yoğunlukta yaz dönemlerinde yaşadığı yaylalara da götürdüğü hizmetlerle ta

Politika   A+a-


   Bülent Özer’in Yatırımlarıyla Yaylalar Yeniden Keşfedilecek..

   Sarıseki Belediye Başkanı ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, sadece belde sınırları içinde değil aynı zamanda yöre halkının yoğunlukta yaz dönemlerinde yaşadığı yaylalara da götürdüğü hizmetlerle takdir topluyor.

   Yayla turizmi açısından en bakir ve muhteşem doğal kaynaklarıyla herkesi büyüleyen yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için parke taşı ve asfalt döşeme çalışmalarını tamamlayan Bülent Özer, İskenderun’un sadece 29 mahalle ve şehir merkezinden ibaret olmadığını hizmetleriyle ortaya koyuyor.

   Sınırları değişen İskenderun’da yaylaların da mücavir alana dahil olmasıyla birlikte bir çok yeni yatırım ve istihdam alanlarının oluşmasına imkan tanıyan Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, uzun yıllardır ulaşımın kötü olması nedeniyle çıkılamayan yaylalara herkesin rahatlıkla çıkabilerek yaşadığı şehri yeniden keşfedebileceğini söyledi.

 
  Sarıseki Belediye Başkanı ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, “Ulaşımın neredeyse imkansıza yakın olduğu yaylalarımız, İskenderun’da yaşayan yerli halk tarafından dahi keşfedilmemişti. Ulaşımın zor olduğu yaylalarımıza yaptığımız hizmetler sayesinde bölge halkı Sarıseki’nin yaylalarını ilk kez keşfedecek. Yolları, içme suyu şebekeleri, enerji hatlarıyla, mesire alanları ve daha bir çok sosyal donatılarıyla yaylaların halkın ulaşabileceği, sevdikleriyle bir araya gelerek piknik yapabilecekleri yeni alanlar olarak İskenderun’a kazandırıldı. Tüm halkımızın yaylalarımızı ziyaret etmelerini ve bol oksijenli, muhteşem içme sularıyla, bakir ormanların içinde sağlık bulmalarını bekliyoruz. Biz bu hizmetleri sadece Sarıseki’lileri düşünerek değil, tüm bölge halkının faydalanabileceği bir şekilde planladık. Yaylalarımızın yerli halk tarafından da keşfedilmesiyle yeni yatırım alanları ve istihdam imkanı oluşacaktır” dedi.
 


 
Bülent Özer’in Yatırımlarıyla Yaylalar Yeniden Keşfedilecek..  foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet