Skip Navigation Links

MMK’dan Kahraman Rakhmanov’a Duygulu Veda

MMK Metalurji İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Kahraman Rakhmanov, Türkiye’deki çalışma yaşantısına nokta koyarak emeklilik kararı aldı.

Ekonomi   A+a-


   MMK’dan Kahraman Rakhmanov’a Duygulu Veda
 
   MMK Metalurji İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Kahraman Rakhmanov, Türkiye’deki çalışma yaşantısına nokta koyarak emeklilik kararı aldı.
 
   Özbek asıllı Kahraman Rakhmanov onuruna, MMK Metalurji yönetimi tarafından İskenderun Yelken Kulübü’nde verilen yemekte duygu dolu anlar yaşandı.
 
   Tüm MMK çalışanlarının çok sevdikleri Rakhmanov, kendisi açısından Türkiye’den ve MMK ailesinden ayrılmanın zorluğuna dikkat çekerek, “Medeniyetler şehri Hatay harika bir yer. İki buçuk yıl boyunca görev yaptığım MMK Metalurji’de geride bir yığın güzel anı bıraktığıma inanıyorum. İskenderun’da da çok güzel anılarım var. MMK ailesinin ben de tüm yaşamım boyunca çok özel bir yeri olacak” diye konuştu.
 
   MMK Metalurji’nin yeniden yapılandırma çalışmalarında büyük efor sarf eden Rakhmanov, yaşamının geri kalanını Özbekistan’da geçirecek. MMK Metalurji CEO’su Vitaly Galkin de, Kahraman Rakhmanov’un çok özel bir yönetici ve insan olduğunu belirtti.
   Rakhmanov’un yerine getirilen İdari İşler ve İnsan Kaynakları Direktörü Halil Kürkçü de, yaptığı değerlendirmesinde “Kahraman Bey, her devasa işletmede olması gereken, çok yönlü biri. Onu tanıdığım için kendimi şanslı sayıyorum” ifadesinde bulundu. İdari İşler Müdürü Cengiz Aslan da, Kahraman Rakhmanov’u her zaman iyi bir yönetici, iyi bir ağabey, iyi bir profesyonel ve iyi bir insan olarak nitelendirdi. Gecenin sürprizini ise Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül yaptı. Genel Başkan Gül, sendikanın üst düzey yöneticilerinden Bayram Altun ile birlikte veda yemeğine katılım gösterince, ortalıkta bir anda coşku fırtınası esti. Türkiye’den ayrılacak olan Rakhmanov’a at figürlü bir saat hediye eden Gül, yaptığı kısa konuşmasında Rakhmanov’u ‘harika insan’ olarak nitelendirdi. Yemeğin sonunda MMK ekibi gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet