Skip Navigation Links

Altan'a rekor dayanmıyor!

Bir yandan eksik kalan projeleri hayata geçirmek için yoğun bir çaba sarf eden Bekir Altan

Gündem   A+a-

Altan’a rekor dayanmıyor!
Bir yandan eksik kalan projeleri hayata geçirmek için yoğun bir çaba sarf eden Bekir Altan, bir yandan da halkla iç içe bir yönetim anlayışı içerisinde esnafları geziyor, dertlerini dinliyor ve de belediyenin imkanlarını zorlayarak, devam eden alt yapının ikinci arıtma tesisi inşaatına da yakında başlıyor.
Payas Cumhuriyet, Fatih, Karbeyaz, Kültür, Yenişehir ile Y.Beyazıt mahallelerine hizmet verecek arıtma tesisinin üç ay gibi kısa bir sürede bitirilmesini hedeflediği öğrenilen Bekir Altan, 900 bin TL maliyetli ve üç ayda bitirilmesi halinde yeni bir rekora daha imza atacak.
Payas sınırları içerisinde devam eden alt yapı çalışmalarına bağlı olarak beldenin ihtiyacını karşılamak amaçlı kapasite artırımı gerekliliğinden dolayı ek Arıtma Tesisine ihtiyaç duyulduğu bilgisini 8. Gün Haber ekibine veren Bekir Altan, tesisin 35 bin kişiye hizmet edebilecek kapasitede olacağına da vurgu yaptı.

“Esnaf titiz olmalı ve uygun fiyat politikası izlemeli”

Altan, esnafların ekonomik olarak sıkıntıda olduğunu dile getirirken, fiyat ve hijyen konularına azami dikkat etmenin çok önemli bir unsur olduğunu söyledi.
8. Gün Haber ekibiyle birlikte Payas esnafını gezen Bekir Altan, bazı hususlara değinirken “Ekonomik olarak ülkemiz büyük bir sıkıntıdan geçiyor. Esnaflar uygun fiyatlar dahilinde hijyenik ortamda hizmet sunduklarında karşılıklarını her zaman alırlar.
Ülkemizde kazanç sağlamanın zor olduğu bu dönemde piyasalar sıkıntılı olsa da uygun fiyat olduktan sonra esnafımız da kalkınır vatandaşlarımıza da kolaylık olur. Biz belediye olarak bu hususta esnafımız ve halkımız için kendimizi paspas etmeye hazırız. Onların bir duası, Allah razı olsun demesi bizler için yeterlidir” diyerek esnaflara nasihat etti.

“Kadınlar ekonomiye katılmalı”
Payas Belediyesinin üstünde durduğu, çok önem verdiği bir proje hakkında 8. Gün Haber ekibine bilgi veren Payas Belediye Başkanı Bekir Altan “Safranbolu- Beypazarı’nda ki kadınlar ekonomik açıdan kendilerinin ürettiği, kendilerinin evlerde hazırladıkları el işlerini pazarlarda satıyorlar ve bir memur maaşının 10 katını kazanıyorlar. Bizde kadınlarımız onları örnek alsınlar, sistemlerini öğrensinler diye, Safranbolu’ya kadınların yaptıkları işi incelemeleri ve neler yaptıklarını görsünler diye otobüsle gönderdik. Gönderdiğimiz bir grup geldi ve yeni bir grup göndereceğiz”.dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet