Skip Navigation Links

CHP’nin Hatay’da Kazanması İçin Ter Döküyoruz..

Çalışmalarında köylere ağırlık veren Nazım Culha, kendi adaylığından çok CHP’nin oy oranının yükselmesi için ter döküyor.

Politika   A+a-

 
   Çalışmalarında köylere ağırlık veren Nazım Culha, kendi adaylığından çok CHP’nin oy oranının yükselmesi için ter döküyor. Sadece Arsuz’da değil, Hatay Büyükşehiri almak için de CHP oylarının yükselmesi gerektiğini anlatan Nazım Culha;
 
   CHP’nin Hatay’da Kazanması İçin Ter Döküyoruz..
 
   CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, köy ziyaretlerine ağırlık veriyor. CHP’nin oy potansiyelinin dışında kalan köylere ağırlık veren Nazım Culha, CHP’nin Arsuz’a kazandıracağı hizmetleri anlatırken, daha çok partinin öne çıkması ve kim aday olursa olsun CHP’ye bu köylerden en yüksek oranda oy çıkmasını amaçladıklarını söyledi.
 
   CHP’nin sadece Arsuz’da değil, Hatay Büyükşehir’de de büyük bir atılım yapmak durumunda olduğunu belirten Nazım Culha, halkı ötekileştirmeden, tüm köy ve mahallelere eşit hizmet anlayışı hakim olan CHP’nin Arsuz ve büyükşehir seçimlerinden en yüksek oy oranıyla çıkmasının zaruri olduğuna dikkat çekti.
   Karahüseyinli ve Avcılarsuyu köylerine kalabalık ekibiyle birlikte çıkarma yapan Culha, CHP’nin politikaları ve belediyecilik anlayışı gereği, tüm mahalle ve köylere eşit hizmet götürmenin önemini anlattı ve şöyle konuştu, “Hiçbir köyü veya mahalleyi ötekileştirmek partimizin belediyecilik anlayışında yoktur. Gerek şahsım ve gerekse de aday adayı arkadaşlarımdan kim aday olursa olsun, Arsuz’un tüm köy ve mahallelerine eşit hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz. Önemli olan CHP’nin belediyecilik anlayışıyla Arsuz’u ve büyükşehiri buluşturmaktır” dedi.
 
   Bölgenin tüm hizmetleri sıfırdan almaya başlayacağına dikkat çeken Nazım Culha, “Arsuz geleceğe güvenle bakan zor bir sürece girecek. İçme suyu, kanalizasyon ve daha bir çok altyapı hizmetlerinin gelmesi, tüm köy ve mahallelerde sosyal donatıların yapılması, bölgenin tarım ve turizm bakımından daha cazip bir konuma gelmesi için çok çalışmamız lazım. Çok çalışırken de, Arsuz’u bir bütün olarak görüp tüm köy ve mahallelerine eşit bakmamız lazım. Ve nitekim de bu da böyle olacaktır. “ dedi.
 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet