Skip Navigation Links

Bu projelerle sadece gurur duyulur..

Sarıseki Belediye Başkanı ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Politika   A+a-


   Bu projelerle sadece gurur duyulur..
 
   Sarıseki Belediye Başkanı ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
   Orhan ekinci Kanyon Park projesi, Fuat Tosyalı Gençlik Merkezi, Yazıcılar Demirçelik Çelik İhracatçılar Endüstri Meslek Lisesi, Anaokulu, Meslek Yüksek Okulu, Orta Okulu, Meslek Yüksek Okulu, Arıtma Tesisi gibi tesisleri kazandıran Sarıseki Belediye Başkanı ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, doğal gaz ve içme suyu şebeke bağlantılarını da tamamlayarak halkın modern yaşamı en üst düzeyde yaşaması için de olağanüstü bir çaba sarfederek kısa sürede önemli hizmetlerin altına imza atmış.
 
   Kamu yararı bulunan tüm projelerin içine sosyal donatılar ekleyerek halkın sosyal yaşamına büyük katkı sunan Bülent Özer, sanayi tesisleri arasında kalmış bir beldenin halkına yapılabilecek en büyük hizmetleri kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor.
Sarıseki’ye kazandırdığı projelerle gurur duyduğunu belirten Bülent Özer, bu projelerin daha büyük ölçekte olanlarını İskenderun’a kazandırmak arzusunda olduğunu belirterek seçmenden destek istiyor.
 
   Sanayi tesisleriyle iç içe bir beldede yaylalarda yaptığı düzenlemeler, mesire alanları ve daha bir çok sosyal donatılarıyla halkın nefes almasını sağlayan projelere imza atan Bülent Özer, sanayi tesislerine teknik eleman yetiştirilmesine imkan sunacak Sarıseki Meslek Yüksekokulu’nu kazandırmanın önemine dikkat çekiyor.
 
   Her şartta ve koşulda halkın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Bülent Özer, sosyal belediyecilik konusunda da oldukça iddialı bir duruş sergiliyor.
 
  
  Bir şehrin altyapıyla ilgili tüm sorunlarının bittiği noktada sosyal belediyeciliğin layıkıyla yapılması gerektiği vurgusunu her platformda tekrarlayan Bülent Özer, Karayılan beldesini de içine alan İskenderun mücavir alanında seçmenlerle buluşarak kendini ve projelerini anlatıyor.
 
 
   Orhan ekinci Kanyon Park projesi 10.000 m2 alana yapılmış olup, 1.000 m2 Kapalı Düğün Salonu, 40 adet Kamelya ve Mangal Yeri, Çocuk Oyun Parkı, Stres Salıncakları, Şelale, Minyatür İstanbul Köprüsü, 3 adet Fıskiyeli Havuz, Kafeterya, Bay-Bayan Lavabo, 2.000 m2 lik alana Otopark, Mescid, Gözetleme Binası, Güvenlik Binası, Kanyon Manzaralı Koru gibi sosyal donatıları da bünyesinde bulunduruyor.
 
   Sarıseki Fuat Tosyalı Gençlik Merkezi 43.000 m2 alan üzerine kurulmuş olup, Halı Saha, Tribünlü Çim Saha, Voleybol Sahası, Hentbol Sahası, Basketbol Sahası, Mega Satranç Sahası, Bay Yüzme Havuzu, Bayan Yüzme Havuzu, Koşu Bantları, Kondisyon Salonu, Yürüme ve Koşu Parkurları, Kafeteryalar gibi yine sosyal donatılarla halkın hizmetine sunuluyor.
 
   Sarıseki Yazıcılar Demirçelik Çelik İhracatçılar Endüstri Meslek Lisesi 23.000 m2 üzerine kurulmuş olup, Çim Saha, Halı Saha, Konferans Salonu, Tenis Kortu, Atölyeler, Derslikler, Laboratuarlar gibi bölümleriyle bölgenin en kapsamlı donatılara sahip okullarından birisi olmaya aday. Endüstri Meslek Lisesi, aynı zamanda bölgede faaliyet gsöteren sanayi tesislerine de kalifiye iş gücü yetiştirmesi konusunda da önemli bir misyonu yerine getirecek.
 
   Sarıseki Anaokulu
 
  1.000 m2 alan üzerine kurulmuş olup 2 kat 4 Derslik şeklinde yapılacaktır.
Sarıseki Meslek Yüksek Okulu
10.000 m2 alan üzerine kurulacaktır.
3.000 m2 üzerine kurulacaktır.
Sarıseki Arıtma Tesisi
5.000 m2 üzerine kurulacaktır.
 
   Yayla yollarına 15.000 m2 otobanda kullanılan oto korkuluk döşenmesini sağlayarak önemli bir sorunu gideren Belediye Başkanı Bülent Özer, halkın can ve mal güvenliği için de Şehir içinde 15 Farklı Yerde Hareketli ve Sabit Mobese Kameralarıyla donatarak büyük bir eksiğin giderilmesini sağladı.
 
   Dünyanın ısınma başta olmak üzere ev içinde büyük bir kolaylık sağlayan doğal gazın Sarıseki’ye kazandırılması için verdiği mücadeleyi kazanan Bülent Özer, Beldenin tamamının doğal gaz kullanamıs için tüm bağlantıların tamamlanmasına önem verdi.
İçme Suyu Şebekesinin % 100'ü yenilendi. Yağmur Suyu Kanalı'nın % 100'ü tamamlandı. E-5 Karayolu üzerindeki Yüksek Gerilim Hattı yer altına alındı. Kanalizasyonun % 100'ü tamamlandı.
 
 
 
 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet