Skip Navigation Links

Hatay gibi Türkiye'ye katılma kararı alabiliriz!!!

Bir yakınının düğün törenine katılmak üzere Hatay'a gelen KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Zorlu TÖRE İSGİAD'ın konuğu oldu.

Gündem   A+a-

Bir yakınının düğün törenine katılmak üzere Hatay’a gelen KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Zorlu TÖRE İSGİAD’ın konuğu oldu.
İskenderun Yelken Kulübü’nde İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Mercan, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İsgiad üyeleri, basın mensupları ile birlikte kahvaltıya katılan KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Zorlu TÖRE, etkili bir konuşma yaptı.
Töre, iki toplum arasındaki görüşmelerden sonuç alınamazsa, Hatay gibi biz de gerekirse T.C. topraklarına katılma kararı alabiliriz’’dedi.


Töre ‘’Devlet sahibi olmak çok önemli. Allah bize bu devleti Anavatanımız ile birlikte sonsuza kadar yaşatmayı nasip etsin. Eğer yaşayamayacak olursa Hatay Devletinin zamanında yaptığı şerefli görev ne ise, biz de onu yaparız. Allah bizi Anavatanımız Türkiye den ayırmasın. Biz, özüyle,yaşamıyla Türkoğlu Türküz’’dedi.
İSGİAD Başkanı Gökten de, ziyaret anısına KKTC’li Bakana bir plaket sundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet