Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TÜMSİAD Üyelerine Özel Destek

Türkiye'nin öncü katılım bankası Albaraka Türk, TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği)Hatay Şubesi ile üye işletmeler için hazırladığı finansm

Ekonomi   A+a-

 
   TÜMSİAD Üyelerine Özel Destek
 
   Türkiye'nin öncü katılım bankası Albaraka Türk, TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği)Hatay Şubesi ile üye işletmeler için hazırladığı finansman paketlerini kapsayan özel bir protokol imzaladı.
 
   Protokol İmza Töreni TÜMSİAD Başkanı Av.Hasan Ertürk, Albaraka Türk Bankası İskenderun Şube müdürü Murat İnce ve banka yetkililerinin katılımıyla TÜMSİAD Hatay Şubesi İskenderun merkez binasında gerçekleştirildi.
 
   Protokol İmza Töreni'nde konuşan Albaraka Türk müdürü Murat İnce, "TÜMSİAD, Türkiye ekonomisinin önemli yapı taşlarından KOBİ’lerimizin bir araya geldiği, ülkemizin en yaygın örgütlenme ağına sahip Sivil toplum niteliğini taşıyan bir kuruluştur. TÜMSİAD üyelerine özel farklı finansman paketi hazırladık. TÜMSİAD Üyelerinin ekonomimize katma değer sağlayacak projelerini hayata geçirebilmeleri için kaynak sağlamak amacıyla bu işbirliğine imza atmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
  
   TÜMSİAD Başkanı Ertürk, ise yaptığı konuşmada "Üyelerimize piyasa koşullarının üstünde avantajlar sunan bu protokole imza atmaktan son derece memnunuz. Albaraka Türk Katılım Bankası'na üyelerimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz." dedi.
 
   İmzalanan protokol ile TÜMSİAD üyelerine özel vade ve kar oranları ile hazırlanan Hızlı Çözüm Paketi, İşyerimi Yeniliyorum Paketi, İşletme Destek Paketi ile Makine ve Teçhizat Destek Paketler gibi birçok desteği içeriyor.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar