Skip Navigation Links

Payas'a Doğalgaz Geliyor!

PAYAS’a 2014 yılında DOĞALGAZ getirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Gündem   A+a-

 


 Payas'a Doğalgaz Geliyor!
 
 
AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. Genel Müdürü Alper KONYALI, Osmaniye Bölge Müdürü Metin CEYHAN, Payas Kaymakamı İrfan DEMİRÖZ ve Belediye Başkanı Bekir ALTAN’ın isteği üzerine Payas Kaymakamlığına gelerek 2014 senesi içerisinde Payas’ın Doğalgaza kavuşması konusunda anlaşmaya varıldı.

 

Kaymakamlıkta gerçekleşen görüşmelerde;

 

Kaymakam İrfan DEMİRÖZ “Türkiye’miz dönüşüyor, Payas da beldelikten çıkmış ilçe olarak dönüşecek, bu dönüşüm eğitim, kültürel, spor, altyapı, sağlık, elektrik vb. Toplumsal Kalkınmanın tüm gerekleriyle dönüşecek, Payas’ ta yaşayan her vatandaşın medeniyet neyi gerektiriyorsa, o medeniyetin nimetlerinden faydalanması gerekir. İlçeye atanan ve İlçede görev yapan tüm müdür ve memurlar Doğalgaz vb. altyapı yokluğundan komşu ilçelerde ikamet etmekte, bu da verimli çalışma ortamını engellemektedir. Özel sektör kuruluşlarının sahiplerinin %90’nına yakını Payas’ ta ticaret yapıp, komşu ilçelerde oturuyor. Nedeni; doğalgaz, sağlık, altyapı yetersizlikleri. Amacımız suçlu aramak değil, Payas’ ı daha yaşanabilir bir yerleşim yapmaktır. PAYAS’ ın HAKKININ PAYAS’ a verilmesi gerekir.” dedi..”

 

 

 

Belediye Başkanı Bekir ALTAN ise; “Doğalgaz, Kentsel Dönüşüm vb. tüm altyapı hazırlıklarının yapıldığını vatandaşımız neye layık ise onu getirmek için çalıştıklarını, bu anlamda desteklerinden dolayı Kaymakamımıza ve AKSAGAZ Grup Genel Müdürü Alper KONYALI ve Osmaniye Bölge Müdürü Metin CEYHAN’ a teşekkürlerini iletti.’’

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet