Skip Navigation Links

İskenderunspor Sancısına Bülent Özer İlacı..

İskenderunspor’un sahipsizliğine Sarıseki Belediye Başkanı ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer “Dur!” dedi..

Gündem   A+a-


sarısekiye modern tesis 8gunhaber ile 8gunhaber
 
  İskenderunspor’un sahipsizliğine Sarıseki Belediye Başkanı ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer “Dur!” dedi..
 
   İskenderunspor Sancısına Bülent Özer İlacı..
 
   Aynı zamanda İDÇsporla da birleşme sürecine de büyük katkı sunacak olması nedeniyle de Bülent Özer, İTSO yönetimi ile İskenderun OSB yönetimi tarafından da takdirle karşılanan Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezi projesi, aynı zamanda sosyal donatılarıyla birlikte sadece futbola değil, spor tutkunları ve ailelerine de hizmet verecek.
 

 
   Tesis ve maddi imkansızlıklar nedeniyle yıllardır sıkıntılarla boğuşan İskenderunspor’un tesis sorununun çözüm yolunu açan Bülent Özer, Sarıseki Beldesi’nde inşaatı devam eden Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor merkezi’nde; İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Meclis Başkanı Servet Uğutmen ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu, İDÇspor Basın Sözcüsü Avukat Cihan Önal’la bir araya geldi.
 
   İskenderun spor kamuoyunda da heyecan yaratan projenin 2014 30 Mart’ın yapılacak yerel seçimlerden önce tamamlanarak İskenderunspor’a tahsisi gerçekleşecek.
Bülent Özer’in duyarlılığı sonrası İskenderunspor yıllar sonra ilk kez kendi tesislerinde konaklayacak ve idmanlarını yapmış olacak.
 
   Sarıseki Belediye Başkanı ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer yaptığı açıklamada, yüzme havuzları, jimnastik salonları, futbol ve basketbol sahalarının yanı sıra çok amaçlı spor ve dinlenme tesisi olarak hizmet vermesi planlanan tesisin İskenderunspor’a kazındırılmasından büyük bir mutluluk duyacağını belirtirken, İTSO Başkanı Levent Yılmaz’ın tesislere ek talebi de olumlu karşılayarak, 1 Aralık tarihinde ek projeyi de meclisten geçirerek en kısa sürede ihaleye çıkacağının sözünü verdi.
 
   İTSO Başkanı Levent Yılmaz da yaptığı konuşmada, İskenderunspor’a sahip çıkması ve yapımı devam eden tesisin İskenderunspor’a kazandırılması noktasında sarfettiği çabadan dolayı da Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’e teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 

İskenderunspor Sancısına  Bülent Özer İlacı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet