Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Seçim Kurtuluş Savaşı Gibi Algılanmalı

CHP Aday adayı Bozdoğan’ın Denizciler Buluşması.

Gündem   A+a-

Bu Seçim Kurtuluş Savaşı Gibi Algılanmalı

 

 

 Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Bozdoğan, cumartesi günü partisinin CHP denizciler beldesi teşkilatını ziyaret etti.

 

 20 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimin Kurtuluş Savaşı gibi algılanması gerektiğini vurgulayan Bülent Bozdoğan, AKP’nin Türkiye’nin kimyasını bozduğunu söyledi.

 

 İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Adayı Bülent Bozdoğan, “Özellikle Türkiye’nin bel kemiği olan ve başında Milli sözcüğünü taşıyan iki bakanlığımız var. Bunlar Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’dır. Bu gün bu iki bakanlık da sarsıntı geçiriyor. Bu iki bakanlığımızın içinin boşaltılması, etkisizleştirilmesi ülkemizi felakete sürükleyecektir. Hükümetin uygulamalarına bakacak olursak AKP bu gün ülkeyi felakete sürüklüyor.” Dedi. Seçmemin AKP karşısında ortak güç birliği sergilemesi gerektiğine vurgu yapan CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent bozdoğan’ın Denizciler Beldesi buluşmasında CHP’nin eski milletvekili Haydar Demirtaş da hazır bulundu. Seçmenle ve parti tabanı ile buluşmayı sürdürüyor. Ev ve işyerleri ziyaretlerinde CHP’nin sosyal ve ekonomik politikalarını anlatan İskenderun CHP Belediye Başkan aday adayı Bülent Bozdoğan, “Çağdaş bir anlayışla, sosyal belediyeciliğin ağırlığını hissettirdiği bir anlayışla İskenderun’u birlikte yönetelim.” dedi.

 

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar