Skip Navigation Links

Recep Özhan’la Öğle Yemeği Modası Sürüyor..

İsdemir’de yetki almak için mücadele veren Türk Metal Sendikası ile yetkiyi vermemek için mücadele veren Çelik-İş Sendikası’nın stratejileri birbirini

Ekonomi   A+a-

 
   Recep Özhan’la Öğle Yemeği Modası Sürüyor..
 
   İsdemir’de yetki almak için mücadele veren Türk Metal Sendikası ile yetkiyi vermemek için mücadele veren Çelik-İş Sendikası’nın stratejileri birbirini yakından izlemeye devam ediyor.
 
   İşçiyi etkilemek adına bir çok yönteme başvuran her iki sendikanın genel başkanı da yemekhanede işçilerle birlikte aynı masada İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan’la birlikte yemek yediler.
 
   Genel Müdür Özhan’la öğle yemeği yeme yarışının hangi amaca yönelik yapıldığını anlamakta güçlük çektiklerini belirten İsdemir İşçileri, sosyal medyada paylaşılan bu resimlere de anlam veremediklerini söylüyorlar.
   İsdemir’de grevin başladığı tarihlerde İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan’a ağır ithamlarda bulunarak, “Recep Özhan gider bu grev bir şekilde biter. Özhan gitmeden bu grev bitmeyecek” diyen Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ile İskenderun’a gelip de işçiye hitap ederken “bunlar, sarı sendika, patron sendikası. Biz kuruş için boynumuzu ortaya koyarız ama namusumuzu masada bırakmayız” diyen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak da İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan’la yemek yedi.
 
   İsdemir işçisini etkilemeye yönelik yapılan tüm hareketlerin demokratik yöntemler çerçevesinde yapılması nedeniyle her iki resmi yorumsuz yayınlıyoruz.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet