Skip Navigation Links

Güneşini de geçtik, Cumhuriyetin gölgesi yeter!!!

Törenlere katılan yüzlerce vatandaş çok anlamlı bir mesaj verdi..

Gündem   A+a-


iskenderun cumhuriyet bayramı 8gun haber by 8gunhaber

 Güneşini de geçtik, Cumhuriyetin gölgesi yeter!!!

 

 Cumhuriyetin kuruluşunun 90’ncı yıl dönümü düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. İskenderun’da havanın güneşli ve güzel olması nedeniyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan vatandaşlar, oluşturulan güvenlik noktalarından üstleri aranarak alındı.
 
 
 Kucaklarında bebekleri ve her yaşta vatandaşın coşkularıyla katıldığı törende, Türk Bayraklarının geçişi sırasında tezahüratlar ve alkışlar tüm tören alanını sardı.

 

 Kaymakam Hacı Hasan Özyiğit’in İskenderun’daki ilk resmi kutlama töreni olarak halkı selamladığı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, halk oyunları ekibi gösterisi, şiirler ve bir de Kaymakam Özyiğit’in günün anlam ve önemini belirten konuşması vardı.

 

 

 

 

 Kaymakam Hacı Hasan Özyiğit, Cumhuriyet’in Türkiye’ye kazanımlarına dikkat çektiği konuşmasında, bu kazanımların yaşatılması gerekliliğine vurgu yaptı.

 

 

 

 Ayyıldızlı Türk Bayraklarının ilk olarak coşkulu yürüyüşüyle başlayan okulların geçişi, Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu miniklerinin geçişiyle alkış fırtınasına dönüştü.

 

 Ellerinde Türk Bayrakları çeşitli yöresel kıyafetlerle geçişlerini Müdür Hüseyin Gündüz öncülüğünde yapan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu minikleri herkesi kendilerine hayran bırakan tavırlarıyla coşkuyu katladılar.

 

 
Güneşini de geçtik, Cumhuriyetin gölgesi yeter!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet