Skip Navigation Links

Karaağaç’tan Necati Yıldız’a İnanılmaz Destek…

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Necati Yıldız, gerek projeleri gerekse de halkla olan bütünleşmesiyle büyük takdir toplarken,

Politika   A+a-


NECATİ YILDIZ'A KARAAĞAÇ'TAN İNANILMAZ DESTEK 8... by 8gunhaber

Arsuz ilçesinin en kalabalık nüfusuna sahip Karaağaç’ta yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda açık destek sözleriyle çalışmalarının meyvesini toplamaya devam ediyor.

Karaağaç’ın saygın ailelerinden Adil Tümkaya’nın evinde toplanan 300’e yakın vatandaş, Avukat Necati Yıldız’a Arsuz Belediye Başkan adaylık yarışında açık destek sözü vererek gücüne güç kattılar.

 

CHP Karaağaç Belde Başkanlığı görevini yedi yıl yapan Zeynel Devrim, CHP İskenderun ve Hatay İl’de yıllarca görev yapmış Nihat Keskin, Rasim Köklü, Köybaşı, İnan, Devrim, Canımoğlu, Ağlamış, Kuzu ve daha bir çok ailenin temsilcilerinin katıldığı destek toplantısı oldukça büyük yankı bulacak bir çıkış olarak değerlendirildi.

Adil Tümkaya’nın evinde halkı ev sahipleriyle birilikte karşılayan Avukat Necati Yıldız, gördüğü ilgi, alaka ve destekten mutlu bir şekilde herkese teşekkür etti.

 


NECATİ YILDIZ'A KARAAĞAÇ'TAN İNANILMAZ DESTEK 8... by 8gunhaber

Desteklerini açıklamak üzere katılan 300’e yakın vatandaş grubunun dışında Avukat Necati Yıldız’ı yakından tanımak, projelerini dinlemek için gelenler de vardı.

Henüz kararlarını net vermemiş ortalama 20 kişilik gruptan birkaç kişi sorularıyla Avukat Necati Yıldız’ı tanımak, projelerini anlamak fırsatı buldu.

Verilen açık desteğe teşekkür etmek ve Arsuz Belediye Başkanlığı makamına oturduğu takdirde de hayata geçireceği projeleri anlatmak üzere halkın karşısına çıkan CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Necati Yıldız, Arsuz’u büyük bir aile olarak tanımladığını belirtirken, aday adaylık açıklamasını yaptığı ilk toplantının adını “Büyük Arsuz Buluşması” vermelerinin de bundan kaynaklandığını söyledi ve Karaağaç’ın nüfus ve yüzölçüm olarak da Büyük Arsuz Ailesinin ağabeyi olduğuna vurgu yaptı.

 

Arsuz ilçesi seçimlerinde büyük ağabey olarak gördüğü Karaağaç’ın toparlayıcı ve belirleyici olacağına dikkat çeken Avukat Necati Yıldız, hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu ve sevenlerinin başını önüne eğdirecek hiçbir yanlışın içinde olmadığını ve de olmayacağına vurgu yaptı.

Projelerinin detaylarını bir kez daha kendisine destek vermek üzere toplanan 300 kişilik gruba anlatan Avukat Necati Yıldız, Arsuz’un foseptik çukurlarından kurtulması gerektiğini ve altyapı sorununun çözümünü ilk adım olarak göreceklerini anlattı.

Halk tarafından büyük beğeni toplayan ve destek gören Sosyal Market projesini anlatan Yıldız, verilecek Arsuz Sosyal Kartla ihtiyaç sahiplerinin tamamen ücret ödemeden tüm ihtiyaçlarını alabileceklerini söyledi.

Belediyelerin bütçelerinin yüzde 2’sini sosyal sorumluluk projelerine ayırabildiklerini anlatan Necati Yıldız, “Yalnız bu belediyenin yüzde 2’lik ayıracağı pay yeterli olmayacaktır. İşadamlarımıza giderek sosyal market projemize destek vermelerini isterken, aynı zamanda verecekleri desteğin de vergi indiriminden yararlanmasını sağlayacağız. Hiçbir çocuğun yatağına aç girmesine, kışın üşümesine izin vermeyeceğiz.

“Arsuz, Arsuzlularındır!” projesinin detaylarını açıklayan Avukat Necati Yıldız, yatırımcıların önünü açarken, destek verirken onlara bazı şartlarla gideceklerini belirtirken, bu taleplerin halk adına istihdamı sağlayacak, işsizliği azaltacak, ekonomiyi kalkındaracak türden talepler olacağına dikkat çekti.

Aqua Park projesinin yaklaşık 300 dönüm arazi üzerinde kurulacağı büyük bir proje olduğunu belirten Yıldız, oluşturulacak cazibe merkezleri sayesinde binlerce işsize iş imkanı sunulabileceğine vurgu yaptı.

 
 
Karaağaç’tan Necati Yıldız’a İnanılmaz Destek… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet