Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

..ve Toksoy resmen aday adayı

Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Dörtyol Belediye Başkanlığına aday olabilmek için müracaat

Politika   A+a-

 
  Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Dörtyol halkının beklentisini boşa çıkarmayarak 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Dörtyol Belediye Başkanlığına aday olabilmek için müracaatını yaptı.
 
  Dörtyol MHP İlçe Başkanlığı önünde çok sayıda katılımın olduğu bir toplantıyla Dörtyol Belediye Başkanlığına adaylık için müracaatını yapan Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a Dörtyolluların ilgisi yoğun oldu.
 
  Kalabalığın parti binasına sığmaması nedeniyle parti önünde gerçekleştirilen törende konuşan Yaşar Toksoy Dörtyolu Dörtyolluları sevdiğimiz için yola çıktık diyerek şöyle konuştu; ”Yunus Emre gibi, Mevlana gibi, Hacı Bektaşı Veli gibi, Alperenler ülküsü ve düşüncesi içerisinde Horosan erleri gibi gönülleri ilmik ilmik dokumaya geliyoruz. Türkiye’nin yakın geleceğini Türk milletinin varlık ve birlik mücadelesini en üst beldeden etkileyip tayin edecek olan yerel seçimlerinde Dörtyol’da iktidar olarak muktedir olmak için yola çıktık. Hiç şüphesiz mahalli ölçekte başlayan temizlik ve canlılık ülkemizin yönetim yapısını ilerleyen süreçte yeniden şekillendirecektir.” dedi.
  Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy konuşmasının devamında ise; “Ülkemizin AK Parti iktidarına daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Elbette bu süreçte tüm teşkilat yöneticilerimiz büyük gayret gösterecektir. Tecrübesi ile birikimleri ile yüksek so-rumlulukları taşıyabilen ekiple teşkilatımızın emrinde sizlerin hizmetindeyiz. MHP’nin Dörtyol merkezli potansiyelini ahde vefalı dostlarıyla belediyeciliğin yerel demokrasi ölçüleri içerisinde göreve hazır olduğumuzu ifa-de etmek istiyorum.
 
  Dörtyol’a hizmet etme noktasında bu görevi en iyi şekilde yapma noktasında hazırız. Bunun için savaşmak ve başarmak ve Dörtyol’da iktidar olarak muktedir olmak zorundayız.
 
   Zaman aynaya bakma zamanıdır zaman yerelde iktidar olma zamanıdır. Biz bu hizmet yarışında aday adayıyız MHP’nin ülkücü hareketin Dörtyol adına sorumluluk taşıyan bu manada mücadele eden tüm gönül erlerinin emrinde olduğumu ifade etmek istiyo-rum.
 
  Döneklere Ders Vermek İçin Yola Çıktık Hep birlikte bütün sorumluluklarımı zla bu mücadeleyi başaracağız siyasi ve ticari ikbal ve gelecek için ülkücü geçmişlerini satılığa çıkaran bugünün saf değiştiren döneklerine ders vermek için bu yola çıktığımızın da bilinmesini istiyorum. Hangi aday adayımız seçilirse seçilsin partimin ve adayımın yanında olacağımın bilinmesini istiyor bana destek olan beni bu makama layık gören tüm Dörtyol Kuzuculu ve diğer belde halklarına teşekkür ediyorum” dedi.
 
  “Başı dik, onurlu, haysiyetli bir duruş ortaya koyup, savaşmak ve başarmak istiyoruz, bunun için hazırız. Bu heyecan ve birliktelik içinde AKP ye Havlu attıracağız.” diyen Yaşar Toksoy seçmelerine de seslenerek; “Bu düşüncelerden hareketle insanımıza, hemşerilerimize, Dörtyol’umuza ve gönül dostlarına, bütün hemşerilerimize hizmet etmek, bizim için onur olacaktır.
 
  Siyasi ve ticari ikbal ve gelecek için ülkücü geçmişlerini satlığa çıkaran, bu günün saf değiştiren döneklerine ders ver mek için. Kurtuluş savaşını başarmak için, Cennet Mekân Ulu Önder M.Kemal ATATÜRK’le birlikte Bandırma vapuruna binemeyen, dünün yüreksizi ve korkaklarına meydanı bırakmamak için ve onlara gerekli dersi vermek için varız.
 
  2014 – 30 Mart Belediye Başkanlığı ve Mahalli İdareler seçimleri Türk Milleti için bir fırsattır, Ülkücüler ve sorumluluk taşıyan herkes için bir fırsattır.
 
   Dörtyol’lu hemşehrilerimiz, kıymetli gönül dostları MHP sinin temiz, dürüst, ilkeli, çalışkan ve herkese elini uzatan, gönlünü açan, herkesin dertleriyle dertlenen, herkesin ihtiyaçlarına çare arayan Belediyecilik anlayı-şıyla buluşmayı arzuluyoruz. İşte bunun için 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri Dörtyol’umuz adına, bölge-miz adına ve genel manada Büyük Türk Milleti adına çok önemli görmekteyiz. Elbetteki önümüzdeki yerel seçimler bir dönüm nok -tası ve Milat olacaktır. Cenab-ı Allahın izniyle, Dörtyol’umuz ve beş Beldemiz buralarda ya-şayan bütün hemşehrilerimiz MHPnin sorumlu kadroların ortaya koyacağı sorumluluk ve hizmet etme düşüncesi içinde inkişafa taşınacaktır. Bu vesileye başta teşkilat mensuplarını siz çok kıymetli hemşehrilerimizi, saygıdeğer hanımefendileri, bütün gönül dostlarını, ülkü ocaklarının sevgili gençlerini, siz basınımızın kıymetli temsilcilerini sevgiyle saygıyla ve hürmetle selamlıyorum.” diyerek tamamladı.
 
  Yaşar Toksoy’un Dörtyol Belediye Başkanlığı aday adaylığı açıklaması törenine Dörtyol MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Dörtyol Belediye Başkanlığı aday adaylarından Adem Cihan, MHP İl Genel Meclis Üyeleri, MHP eski İl Yöneticilerinden Ali Dağlı, İlçe teşkilatı yöneticileri, Kadın korlları ülkü ocakları yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş