Skip Navigation Links

Tosyalı'dan Güven'e tam destek!‏

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, AK Partili Mehmet Güven onuruna İskenderun’da yemek verdi.

Politika   A+a-

 
  MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, AK Partili Mehmet Güven onuruna İskenderun’da yemek verdi.
 
  29 Mart yerel seçimleri öncesi Erzin’deki siyaset ısınıyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mehmet Güven’e, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı tam destek verdi. İskenderun’da bir restaurantta gerçekleşen yemeğe, TOSYALI Holding adına Mehmet Fatih Tosyalı, MÜSİAD İskenderun, Erzin üyeleri ve işadamları katıldı. Yemekte Fatih Tosyalı, Erzin heyetine yakın ilgi gösterdi.
 
 
  “ERZİN’İN UFKU GELİŞECEK”
 
  Erzin’de bir takım yatırımları olduğunu söyleyen MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, ilçenin ufkunu genişletmek için çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti. Bu noktada Mehmet Güven’in AK Parti’den adaylığının önemli olduğuna değinen Tosyalı, “Erzin, her yönüyle gelişmeye müsait bir ilçe. Turizm, sanayi noktasında Erzin, Hatay’da vaz geçimez ilçelerden. Erzin’in önünün açılması, yatırımların artması noktasında Mehmet Güven beyin AK Parti’den adaylığını oldukça olumlu bulduk. Adaylık sürecinde kendilerine başarılar diliyoruz” diye konuştu.
 
  “HİZMETE TALİBİM”
 
  Erzin’e hizmet etmek amacıyla AK Parti saflarına katıldığına vurgu yapan Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Güven, “Erzin’de üst üste belediye başkanlığı yaptım. Halkın desteği, hoş görüsüyle göreve geldim. Bu güne kadar kimseyi kırıcı, incitici bir söz söylemedik. Hoşgörüden, kardeşlikten taraf olduk. Erzin’e hizmet etmek için sayın Adalet Bakanımız Sadullah Ergin beyden olumlu sinyaller aldık, bu göreve talip olduk. Erzin’in önünü açacak projelerle, ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Bu hususta bizleri destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Mazlum Can 26 Ekim 2013 Cumartesi
Mehmet Bey,Sadullah beyden sinyal alabilir ama bizden ona elektrik yokkkk.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet