Skip Navigation Links

'Hassa,bölgenin doğan güneşi olacaktır'

Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa’da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

 
   KAYMAKAM TEKBIYIKOĞLU“HASSA, BÖLGEMİZİN DOĞAN GÜNEŞİ OLACAKTIR”DEDİ.
 
   Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa’da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi.
 
   Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu; “Hassa yakın gelecekte bölgemizin,Doğan Güneşi olacaktır”dedi.
 
   Hassa Öğretmenevi’n de, Söğüt Belediye Başkanı Recep Tufan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya;
 
   Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, Söğüt Belediye Başkanı Recep Tufan, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Çinçin, Hatay Sanayileri ve İşadamları Dernek Başkanı Av.Halil Zehir ve iş adamları katıldı.
İki ay aradan sonra yapılan Ekim ayı toplantısı, hoş sohbet içerisinde geçti.İlçenin tarım ve ticari faaliyetleri ele alındı.Üzüm bağlarına zara veren çobanlara karşı alınabilecek önlemler tartışıldı.Çiftçi Koruma Kanununun önemi vurgulandı.Hatay Sanayileri ve İşadamları Derneğinin daha aktif çalışması için yapılaması gerekenler konuşuldu.
   Kaymakam Bülent TEKBIYIKOĞLU yaptığı konuşmada;
 
   Çalışmaları büyük bir hızla devam eden “Hassa- Dörtyol Tünel projesiyle İlçemiz limana ve sanayiye daha yakın olacaktır.İskenderun Körfezinin Ortadoğu’ya doğu ve güneydoğuya açılan kapısı haline gelecektir.Şimdiden bunun meyvelerini topluyoruz.Arazilerimizin değeri kat kat artmış durumdadır.Yakın gelecekte Hassa İlçemiz,bölgemizin doğan güneşi olacaktır.”dedi.
Kaymakam TEKBIYIKOĞLU;
 
   Kaymakamlık Proje Ofisi tarafından yapılan 25 adet traktör dosyasından olumlu sonuç beklediklerini sözlerine ekledi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet