Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Salonu hizmete girdi

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Hayat bir tiyatrodur

Gündem   A+a-

 
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Hayat bir tiyatrodur
 
İskenderun Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Salonu, düzenlenen törenle hizmete girdi.
Altmış çocuk kapasiteli İskenderun Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Salonu’nun açılış kurdelesini Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çocuklarla birlikte kesti.
İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin üçüncü katında yer alan Çocuk Tiyatrosu Salonu’nun açılışında Pamuk Kreş miniklerine oyun sergilendi ve masal anlatıldı.
Çocuk Tiyatrosu Salonu açılış törenine, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Belediye Meclis Üyeleri, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat Eğitim Merkezi öğretmenleri, çocuklar ve anneleri katıldı.
Çocuklara, bilmece soran Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, boyama kitabı hediye etti.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çocuklara ve annelerine hitaben, “İyi ki geldiniz. Her zaman sizleri bekliyoruz” diye seslendi.
Çocuklara, “tiyatroyu sevdiniz mi?” diye soran Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “evet” cevabı üzerine,“Çocuklar cumartesi günleri saat 13.00’de burada masal dinlemek üzere sizleri bekliyoruz. İsteyen anneler de gelip gönüllü size masal anlatabilirler” dedi.
Tiyatronun çok güzel bir kültür olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hayatı burada yaşıyorsunuz. Tiyatro o kadar güzel bir kültürdür ve öyle bir sanattır ki tiyatroda mesaj da verilir. Bu nedenle tiyatro çok önemlidir” diye konuştu.
Tiyatronun, çocukluktan başlayarak, ömür boyu devam ettirilmesi çağrısında bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Tiyatro çok çağdaş, binlerce yıldan bu yana gelen çok çarpıcı bir kültürdür. Bu güzel tiyatroyu kuranlara ve katkı verenlere gönülden teşekkür ediyoruz. Çocuklar, anneler sizleri her zaman bekliyoruz. İyi ki varsınız. Siz olmasanız bu güzellik olmaz” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e Çocuk Tiyatrosu için teşekkür eden çocuklar, açılışta yer alan gösterilerle eğlendi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar