Skip Navigation Links

Doç. Dr. Hatice Dağhan’dan Veda Ziyareti

Rektör Güder Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Dağhan’a Hizmetleri İçin Teşekkür Etti

Eğitim   A+a-

 
  Doç. Dr. Hatice Dağhan’dan Veda Ziyareti
 
  Rektör Güder Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Dağhan’a Hizmetleri İçin Teşekkür Etti
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hatice Dağhan on yedi yıl boyunca görev aldığı üniversiteden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne geçiş yaptı.
 
  Görev aldığı önemli projeler ve yürüttüğü başarılı çalışmalarla Mustafa Kemal Üniversitesi’nin bilimsel alanda adından söz ettiren Dağhan, Rektör Güder’i ziyareti sırasında üniversitede olmaktan ve hizmet vermekten dolayı çok keyif aldığını ifade ederek en güzel yıllarını Mustafa Kemal Üniversitesi’nde geçirdiğini dile getirdi. Mustafa Kemal Üniversitesi’nin kendisi için özel bir yerinin olduğunu da belirten Dağhan, “Buradan ayrılıyor olsam da üniversite için hizmetim devam edecek” diyerek üniversiteye olan duygularını ifade etti.
  MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise, Doç. Dr. Hatice Dağhan’a bugüne kadar üniversiteye yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etti. Rektör Güder, akademisyenlerin bilim adına özverili çalışmalar yaparak insanlığın gelişmesine katkı yaptığını vurgulayarak geleceğin dünyasının daha yaşanılabilir bir noktaya gelmesinde en önemli görevi akademisyenlerin alacağını kaydetti. Doç. Dr. Dağhan’ın üniversitede yakalamış olduğu başarıyı ve üniversiteye sunduğu katkıyı Osmangazi Üniversitesi’nde de devam ettireceğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Güder, Dağhan’a başarılı bir akademik kariyer hayatı geçirmesi temennisinde bulundu.
 
  Ziyaret, Rektör Güder’in Doç. Dr. Hatice Dağhan’a plaket takdimiyle sona erdi.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet