Skip Navigation Links

Biçer Beton Cumhuriyet Kupası Başladı

İskenderun ve çevre ilçelerden tenisçilerin katıldığı Cumhuriyet Kupası Rauf Denktaş Spor Tesisleri’nde başladı.

Spor   A+a-


BİÇER BETON CUMHURİYET KUPASI BAŞLADI 8.GÜN HABER by 8gunhaber
 
  BİÇER BETON CUMHURİYET KUPASI BAŞLADI
 
  İskenderun ve çevre ilçelerden tenisçilerin katıldığı Cumhuriyet Kupası Rauf Denktaş Spor Tesisleri’nde başladı. 21-29 Ekim tarihleri arasında tenis severlerin ter dökerek Cumhuriyet Kupası’nı almak için mücadele edecekleri turnuvanın sponsoru Biçer Beton.
 
  Turnuvaya katılan sporculara turnuva sponsoru olan BİÇER BETON tarafından değişik ödüller verilecek 240 sporcunun başvuruda bulunduğu Biçer Beton sponsorluğunda düzenlenen turnuvanın açılış kokteyline İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek, Başkan yardımcısı Sefa Boran, Biçer Beton Yönetim Kurulu Başkanı Galip Biçer ve ortakları Süleyman Biçer, Muhsin Biçer, Abid Biçer ile tüm kategorilerde sporcular katıldı.
Biçer Beton Ortakları Galip Biçer ve Süleyman Biçer tarafından Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e turnuvanın tişörtü hediye edildi.
  TURNUVA KATEGORİLERİ
  8-10 YAŞ KARIŞIK
  10-12 YAŞ BAYAN-ERKEK
  13+ YAŞ BAYAN-ERKEK
  18+ YAŞ BAYAN- ERKEK olmak üzere yarışmalar 7 kategoride yapılacak.
 
  Turnuvanın finali 29 Ekim günü sona ererken, Cumhuriyet Kupası’nda dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verilecek.
 
  Turnuvanın açış konuşmasını yapan ve sporcularla resim çektiren Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun’a kazandırılan sosyal tesislerde tüm kurum ve kuruluşların turnuva düzenlemesinin dışında, herkesin sportif faaliyetlerini rahatça yapabildiğine dikkat çekti ve Biçer Beton ortaklarına Yönetim Kurulu Başkanı Galip Biçer’in şahsında teşekkür etti.
 
  Minik sporcuların daha fazla ilgi gösterdiği gözlenen Biçer Beton sponsorluğundaki turnuvanın açılışında İskenderun Belediyesi’nin tüm çalışmalarının insanların faydasına sonuçlandığını belirten Başkan Civelek, sosyal sorumluluk projeleri ile spora sunduğu katkılardan dolayı da Biçer ailesine teşekkür etti.
 
  Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek ve Biçer Beton Yönetim Kurulu Üyeleri tenis kortunda raketlerle poz verirken, Başkan Civelek’in raketi tutuş şekli oldukça anlamlı ve siyasetteki rakiplerine gönderme olarak algılandı.
 
 

 
Biçer Beton Cumhuriyet Kupası Başladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet