Skip Navigation Links

Gözcüler de bayramlaşma coşkusu

Gözcüler’de birlikteliğin en güzel örneği sergilendi

Yaşam   A+a-


GÖZCÜLER BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ 8.GÜN... by 8gunhaber
 
   Gözcüler’de birlikteliğin en güzel örneği sergilendi
 
  Kurban Bayramı’nda Gözcüler Beldesi’nde birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneği sergilendi. Gözcüler Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu bayramlaşma etkinliğinde Belediye Başkanı Necmettin Güler, yaklaşık bin kişinin katıldığı merasimde halkıyla bayramlaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı.
 
  Gözcüler Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşmaya CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, kanaat önderleri ve yoğun halk topluluğu katıldı.
 
  Coşku, sevinç, birlik beraberlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı bayramlaşma töreninde halk Belediye Başkanı Necmettin Güler’i bağrına bastı. Her sene düzenlenen ve artarak devam eden bayramlaşmada Başkan Güler, belde halkıyla her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde bir araya gelerek, kucaklaşarak bayramlaşmanın mutluluğunu yaşadı.
  Bayramların kardeşlik ve dayanışma adına çok müstesna günler olduğunu kaydeden Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, belde halkına yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Bizler sizlerin desteği ile dimdik ayaktayız. Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da coşkuyu ve sevinci yaşıyoruz. Şimdiye kadar hep siz değerli halkımın desteğiyle bugünlere geldik.
 
  Allah bu birlikteğimizi her zaman daim eylesin! Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutluyorum” diye konuştu.
 
  Başkan Güler’in konuşması belde halkı tarafında dakikalarca alkışlanırken, vatandaşlar bu dayanışmayı sağladığı için de Başkan Güler’e teşekkür ettiler.
 
  Daha sonra söz alan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu da Gözcüler’deki bu dayanışmanın Türkiye’de örnek gösterilebilecek türden olduğunu ifade ederek, bunu sağlayan Belediye Başkanı Necmettin Güler’e teşekkür etti. Ediboğlu, vatandaşların bayramını kutlayarak sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi.
 
 

Gözcüler de bayramlaşma coşkusu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet