Skip Navigation Links

Başkan Karataş'tan Hassa'ya Bayram Müjdesi

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş,Hassalı Hemşerilerine bayram müjdesi verdi.

Politika   A+a-

 
   BAŞKAN KARATAŞ’TAN HASSA’YA BAYRAM MÜJDESİ
 
  Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş,Hassalı Hemşerilerine bayram müjdesi verdi.
Başkan Karataş;”Hassa en güzeline ve en iyisine layıktır.”dedi.
 
  Bayramdan sonra şehrin su şebekesi yenileme çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Başkan Karataş,”Hassalının rüyası artık gerçeğe dönüşmek üzere,” dedi.
 
  İhale sürecinin bittiğini ,bayramdan sonra ihale dosyasının yüklenici firmaya teslim edileceğini belirterek,Hassa ,gelişerek değişmeye devam edecektir dedi.Alt yapı çalışmalarına da başlanacağı müjdesini de vererek ,yaza kadar sıkıştırma çalışmalarının bitirilerek,yazla beraber asfalt çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.
 
  Hassa’ya Büyükşehir’e yakışır bir hizmet binası kazandıran ve gelecek elli yıla hitap edebilen bir donanıma sahip Belediye Binası Hatay’ın en gözde hizmet binası arasında yerini almaktadır.
 
  Yeni yapılan Belediye Binasında, Hassalı’nın hizmeti için her şey düşünülmüş. Gerek İdari bölümleriyle,gerek internet ,konferans ve toplantı salonlarıyla her şey yerli yerince ayarlanarak, geleceğe hitap edecek şekilde hazırlanmış.Temizlik ve diyaznına hayran kalmamak elde değil.
Yaptıklarını ve yapacaklarını açık yüreklilikle ifade eden Başkan Karataş,son dört buçuk yılını şöyle özetledi.
  “Hassamız görev süremiz içerisinde ,imar yapısıyla,okulları ve sosyal belediyecilik anlayışıyla çok farklı konuma gelmiştir.İlçede bulunan bütün okulların çevre düzeni ve peyzaj çalışması tamamlanmış,rahat bir eğitim öğretim ortamı hazırlanmıştır.Camilerimizde rahat bir ibadet ortamı sağlanmıştır.
 
  Yolarımıza parke taşı döşenmiştir.Yıllardır sorun hale gelen yağmurda ,yaşta ,ortalık çar çamur içerinde felç olan semt Pazar yeri, kapalı sisteme haline getirilerek,modern bir yapıya kavuşturulmuştur.Pazar yerimiz pazarın dışındaki diğer günlerde hemşerilerime düğün salonu ve arabalarına garaj olarak hizmet vermektedir. Yapımı devam eden 600 kişilik düğün salonumuzun hizmete girmesiyle hemşerilerimiz rahat bir nefes alacaktır.Şehrimizin içerisinden geçen Tiyek çayında ıslah çalışmaları tamamlanmış olup sel taşkın tehlikesi ortadan kaldırılmıştır.
 
  Belediyemiz tarafından, sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde ,yoksul ve ihtiyaç sahiplerimize her türlü yardım yapılmıştır.Bir çok vatandaşımıza ,ev yapımında yardımcı olunmuştur.
 
  Projesi devam eden Hassa Tünel projesinin hayata geçmesiyle, “Hassa bölgemizin parlayan yıldızı “ olacaktır.İlçemiz,tarım ve sanayi alanlarıyla bölgemizde yüksek seviyeye ulaşacaktır.Bölgemizde,İşsizlik tarihe karışarak,çevre illerdeki insanımıza iş imkanı sağlayacaktır.Hassamız, bölgenin cazibe merkezi olacaktır.Şunu gayet açık bir şekilde iddia ediyorum ki,2014 ‘de Hassa’dan çıkan bir vatandaşımız ,2017-2018’de Hassa’ya tekrar geldiğinde çok farklı bir Hassa’yla karşılaşacaktır.Hassa kısa bir süre içerisinde gerek nüfus,gerekse şehirleşme ve sanayi bakımından hayal edilemeyecek bir seviyeye ulaşacaktır.”dedi.
 
  Başkan Karataş;milletvekillerim,bakanım ve parti teşkilatımın destek ve yardımlarıyla ,Hassa’ya hizmetin en güzelini yapmak için gayret gösterdiklerini, sözlerine ekledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet