Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muktedir Olmak İçin…

Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol, beldeve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Gündem   A+a-

 
   BAŞKAN TOKSOY BEKLENEN AÇIKLAMAYI
   İLK KEZ MUHTARLARA YAPTI
 
    Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol, belde ve köy muhtarları ile bir araya gelerek 2014 yerel seçimlerinde Dörtyol Belediye Başkanlığına talip olduğunu ilk kez muhtarlara açıkladı.
 
  Limon Restoran’da Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla yemekte bir araya gelen Başkan Toksoy, konuklarını kapıda karşılayarak tek tek hoş geldiniz diyerek sohbet etti.
 
  Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Toksoy, "Dörtyol'un yapısı itibariyle her adayın sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak "Dörtyol’un potansiyeli her zaman siyasetçilerin gözdesi olmuştur, olmaya da devem etmektedir" dedi.
 
  Toksoy, Büyükşehir yapılanmasında ilçenin önemi bir kat daha hizmet noktasında artmıştır. Yine Büyükşehir yapılanmasında Hatay siyasetinin ayrı bir önemi var. Hizmet noktasında “dağın öte yanı bu yanı” gibi sorunlar var. Dörtyol'a Belediye Başkanı olmak bu sorumluk bilinci ile olmalı ve O heyecanı sürekli taşımalıdır" deyen Başkan Toksoy bu çerçevede Dörtyol'un geleceği için Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu açıkladı.
  Muktedir Olmak İçin…
 
  Başkan Toksoy Dörtyol’da sadece iktidar olmanın yanında halkın gönlünde muktedir olmak için de, göreve talip olduğunu söyledi. Seçilecek olan Belediye Başkanının bin yıllık kardeşliği muhafaza etmesi gerekmekte. Bu memlekette yaşayan tüm bölge insanına öteki gözüyle bakmamalı ve sahip çıkmalıdır.
 
   "Hatay'da 50 bin insan seçilme hakkı elinden alınmıştır"
 
   2014 yerel seçimlerinde Hatay'da Büyükşehir yapılanmasıyla 50 bin insanın seçilme hakkı elinden alınmıştır diyen Başkan Toksoy bunun yerel demokraside temsiliyetin kısıtlandığını ifade etti.
 
   Konuşmasının son bölümünde ise Başkan Toksoy, yapılacak olan yerel seçimlerde Dörtyol halkının seçimlerde kendi iradesini ortaya koymasını isteyerek, tüm aday adaylarına da başarılar diledi.
 
  Yemek sonrası muhtarların tebriklerini kabul eden Belediye Başkanı Yaşar Toksoy böylelikle Dörtyol Belediye Başkanlığına talip olduğunu ilk kez açıklamış oldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş