Skip Navigation Links

MKÜ'de bayramlaşma töreni

MKÜ’de Akademik ve İdari Personel İçin Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Eğitim   A+a-

 
   Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) yöneticileri ve personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende bir araya gelerek bayramlaştı.
 
   Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) Merkez Yemekhanesi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Koç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Dalkız, Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli ve Prof. Dr. M. Fatih Can’ın yanı sıra üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.
 
   Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Koç, Törende yaptığı konuşmada bayram vesilesiyle çeşitli ziyaretlerin yapılacağını, büyüklerin hatırlanacağını ve küçüklerin ise kucaklanacağını ifade etti. Bütün bunlar yapılırken, dikkat etmemiz gereken şeyin, sevgi ve muhabbeti yaymak oldunu dile getiren Prof. Dr. Ali Koç, “Unutmamalıyız ki birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek; gelişmedir, birlikte yaşamak ise ebedi huzurdur” diye konuştu.
 
  Daha sonra Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Koç ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Dalkız, Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli ve Prof. Dr. M. Fatih Can törene katılan akademik ve idari personelle tokalaşarak bayramlarını kutladı.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet