Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kurbanlık seçiminde dikkat!!!

Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç:“Yurt dışından gelen, küpesi olmayan, kuytu yerlerde satılan kurbanlıklara itibar etmeyin!” dedi.

Yaşam   A+a-


KOÇMAR SAHİBİ ZEKİ KOÇ KURBANLIK SEÇİMİ 8.GÜN... by 8gunhaber
 
  Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç:
  “Yurt dışından gelen, küpesi olmayan, kuytu yerlerde satılan kurbanlıklara itibar etmeyin!”
 
  İskenderun’da uzun yıllar marketçilik ve besicilik sektöründe hizmet veren Koçmar yaklaşan kurban bayramı için hazırlıklarını haftalar öncesinde tamamladı. Her sene olduğu gibi bu senede vatandaşlarımıza sağlıklı kurban satmayı amaç edinen Koçmar da fiyatlar geçen yıla oranla değişmedi.
Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç, önemli bir konuya parmak basarak vatandaşların yurt dışından kaçak yollarla getirilen ve kuytu yerlerde satılar kurbanlıklara sağlık açısından kimsenin itibar etmemesini istedi.
 
  Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç, yıl içinde sağlıklı ve hijyenik koşullarda daha da önemlisi veteriner hekim kontrolünde yetiştirdikleri büyük ve küçük baş hayvanları İskenderun halkının hizmetine sunduklarını söyledi. Her sene olduğu gibi bu yılda amaçlarının kar marjından ziyade halkın sağlıklı kurban kesmeleri olduğunu ifade eden Koç, “Biz Koçmar ailesi olarak marketçilik ve besicilik sektörlerinde tüm daha iyi hizmet için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu sene kurban bayramı içinde hazırlıklarımızı bu yönde tamamladık. Bölge halkına en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız” diye konuştu.
 
  Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç, Kurban Bayramı için altı önemle çizilmesi gereken bir konuya da parmak bastı. Özellikle yurt dışından gelen kurbanlıkların sağlık bakımından sıkıntı yaratacağını işaret eden Koç, “Buradan önemle belirtmek istiyorum; Halkımız özellikle menşei belli olmayan, küpesi olmayan, veteriner hekim kontrolünden geçmeyen kurbanlıklara itibar etmesinler. Çünkü dini vecibelerimizi yerine getirirken, sağlığımızı da koruma altına almalıyız” diye konuştu.
 

 
Kurbanlık seçiminde dikkat!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar