Skip Navigation Links

Başkan Savaş Belediye Parkını Gezdi

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, belediye birimlerine yönelik yaptığı gezi ve incelemelerine aralıksız devam ediyor.

Yaşam   A+a-

 
  BAŞKAN SAVAŞ, BELEDİYE PARKINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
 
   Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, belediye birimlerine yönelik yaptığı gezi ve incelemelerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçe Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Savaş, Park Bahçe Müdürlüğü elemanlarından kent genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alırken, Antakya Belediye Parkı içinde bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesi üyeleri ve belediye parkı içinde dinlenmeye gelen vatandaşlar ile hoş sohbet etme imkanı buldu.
 
  Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette birim çalışanlarından kent genelinde bulunan park ve yeşil alanlar üzerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Savaş, belediye parkını gezme imkânı buldu.
  Park Bahçe Müdürlüğü birim yetkililerinden bilgi aldıktan sonra Belediye Parkı içinde bulunan süs havuzları, hayvanat bahçesi, Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesi binasın ziyaret ederek vatandaşlarla karşılıklı fikir alış verişinde bulunan Başkan Savaş, “Modern ve yaşanabilir bir Antakya oluşturmak, şehrin güzelleşmesi ve yeşil alanların arttırılması için yapılan çalışmalara her geçen gün yenileri ekleniyor. Antakya Belediye Parkının yılar önceki hali ile şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var. Hemşehrilerime en iyi hizmeti sunabilmek için çaba harcıyor ve daha yeşil bir Antakya için çalışmalarımız yüksek tempoda devam ediyor” dedi.
 

 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet