Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Homend Antakya Belediyespor Şampiyon!..

10. Adana BOTAŞ Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası'nın son gününde Homend Antakya Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 70-52 mağlup etti.

Spor   A+a-

 
  HOMEND ANTAKYA BELEDİYESPOR BOTAŞ CUP’TA ŞAMPİYON OLDU
 
  turnuvasi/" target="_blank">10. Adana BOTAŞ Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası'nın son gününde Homend Antakya Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 70-52, Ceyhan Belediyesi ise Adana BOTAŞ'ı 71-68 mağlup etti.
 
  Turnuva sonucunda Homend Antakya Belediyesi şampiyon oldu.
 
  Menderes Spor Salonu'ndaki ilk maçta Homend Antakya Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi karşı karşıya geldi. Maçın ilk periyoduna Antakya ekibi hızlı başladı. Art arda bulduğu sayılarla farkı açan Antakya ekibi, ilk periyodu 20-15 önde kapattı. Karşılaşmanın kalanında da kontrolü bırakmayan Homend Antakya Belediyesi, 70-52 galip ayrıldı.
  Turnuvanın son maçında ise Adana BOTAŞ ile Ceyhan Belediyesi karşılaştı. Maça hızlı başlayan Adana temsilcisi, ilk periyodu 26-18 önde kapattı. Maçın ikinci periyodunda oyunun hakimiyetini Ceyhan Belediyesi aldı ve ilk yarıyı 36-34 üstün bitirdi. Ceyhan Belediyesi, maçın sonlarına doğru oyundaki üstünlüğünü kaybetmeye başladı.
 
  Üst üste bulduğu 3 sayılık basketlerle farkı 3 sayıya kadar düşüren Adana BOTAŞ, son saniyelerde geliştirdiği atakta sayı bulamayınca maçtan 71-68 mağlup ayrıldı.
 
  Homend Antakya Belediyesi, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Adana BOTAŞ ikinci, Ceyhan Belediyesi üçüncü, Mersin Büyükşehir Belediyesi ise dördüncü oldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar