Skip Navigation Links

'Hasrete son vereceğiz'‏

Bugün Üçgüllük, Akçalı ve Gülcihan`da nezaket ziyaretlerinde bulunan Başkan GÜLER net konuştu

Politika   A+a-

 
  Bugün Üçgüllük, Akçalı ve Gülcihan`da nezaket ziyaretlerinde bulunan Başkan GÜLER net konuştu; "İşsizliğe yeni yatırımlarla son vererek sevenlerin ekmeği için birbirlerinden ayrılıp gurbette hasret çekmelerine son vereceğiz" dedi.
 
  Güleryüzü, sıcakkanlılığı ve alçak gönüllülüğyle Arsuz halkının kalbinde yerini almış saygı duyulan ve sevilen bir isim olan Başkan Necmettin GÜLER,Üçgüllük, Akçalı ve Gülcihan'da da sevinçle karşılandı.
 
  Her açıklamasında özellikle gençlere verdiği önemi hissettiren Başkan GÜLER, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize değer vermeli onları koruyup kollamalı ve önlerini açacal projelere ve hizmetlere imza atmamız gerek. Hizmetlerimizin odağında her zaman insan vardır.
  İnsanımıza yapılan yatırım en doğru ve haklı yatırımdır. İnsanlarımız ilçe hizmetlerinden nasıl ve en kolay şekilde faydalanabiliriz diye soruyor. Benim başkanlığımda bu sıkıntı olmayacak. Karaağaçtan Kale'ye kadar her bölgede hizmetlerimizden faydalanmaları adına irtibat bürosu diyebileceğimiz merkezlerimiz olacak. Vatandaşlarımız küçük ve çok kolay işler için Karaağaçtan veya başka bir bölgeden kalkıp merkeze Arsuz'a gelmek zorunda kalmadan hizmetlerini alabilecekler. Turizm bölgesi olan ilçemizin hak ettiği yere gelebilmesi ddoğru, kararlı, geleceği görebilen ve tecrübeli bir ekiple başarılabilir. Bizde de bu bilgi ve tecrübe vardır. Vatandaşımızın bize gösterdiği teveccühü boşa çıkarmayacak, onlaarı hayallerine kavuşturacağız. Bölgemizin kanayan yarası olan işsizliğe yeni yapılacak turistik mekanlarımızın açılmasıyla son vermeyi düşünüyoruz. Bacasız sanayi Turizm Arsuz'un geleceği olacaktır. Tüm yatırımcıları bölgemize çekip yatırım yapmalarıı sağlayacak önlemleri alacağız. Ekmeğini kazanmak için ailesinden sevdiğinden uzak kalmaya son vererek, sağladığımız istihdam ile o kardeşlerimizi buralara yerleştireceğiz. Arsuz'un yüzü gülecek, vatandaşımız mutlu edilecek.dedi.Başkan Bedi BALTA'da Güler'i yalnız bırakmayarak arkasında olduğunu ve destekledğini gösterdi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet